Mi a véleményetek ezekről a házakról?
Ilyet szeretnének venni a szüleim.nekem is tetszik csak nem tudom,hogy mennyire jó.Kicsit zsúfoltnak tűnik.Meg hát kicsinek.Van itt olyan aki találkozott ilyennel?
Mi a véleményetek?Szerintetek egy 3 fős családnak ez jó?
Kérdés, hogy neked és a férjednek és gyerekednek, vagy nektek 3ótoknak a szüleiddel...
Mert nem mindegy. Ha nekem akarnának ilyet venni, hogy ez lesz a lakásom, akkor köszön nem! Nem azért, mert nem tetszik, hanem mert ne ők akarják megmondani, hogy milyenben éljek majd.
Első:
Én a szüleimmel élek 17 éves vagyok és ilyenbe szeretnének költözni,mert a mostani túl nagy.3-na voltunk testvérek és most van 2 üres szoba amit télen ugyan úgy fűteni kell,mert lehűti a lakást ha nem fűtjük be.Meg hát nagy a rezsi is és kisebbe szeretnénk költözni.Nekünk ezek nagyon tetszenek.
Második: Ez miért nem ház?Szerintem tök jól néznek ki.Mondjuk elejénte én is azt mondtam,hogy ez nem ház hasnem nyaraló,de aztán körbe néztem a galériában és tényleg jól megtudja csinálni a cég.
Amerikában nagy divat a mobilház, én nem tudok róla sokat mondani. Tudni kell, hogy mekkora, mennyibe kerül, milyen a hőszigetelés, hogyan viseli a sok esőt. Ha jól látom, egy 3x8-as méretű 2,5 millió, az egy nappali mérete. Egy 6x8-asban már elfér 3 ember, ha 5 millió az ára, az még rendben is van, de a fenti egyéb kérdések még mindig érvényesek.
A garancia csak 5 év, ami nem sok. Ezek szerint ennyi idő után számítani lehet valamiféle szerkezeti kárra, talán akkorára, aminek a javítása nem kifizetődő. Mobil házat csak az vesz, aki gyakran költözik, de nem akar albérletbe menni. Személy szerint nem kellene, ahhoz túl drága és bizonytalan.
Ha nincsenek extra igényeitek, akkor jó. Mi most panelozunk, 7 millió a lakás, 38 nm. Jelenleg ketten lakjuk, de laktuk már négyen is, az kicsit szűkös volt, de el lehetett férni. Most kettőnknek meg tökéletes.
Ha hasonló árból ki lehet hozni és nem nagyságrendekkel több a fűtése, akkor szerintem megéri. Hiszen van udvarotok is hozzá. Ezen kívül azt is számításba kell venni, hogy te még pár évig a szüleiddel élsz, de utána jó eséllyel kirepülsz. Nekik kettejüknek meg teljesen jó egy ilyen kis ház. Nincsenek vele nagy munkák, hamar megvan a takarítás (idős korban ez fontos szempont lehet), és minden bizonnyal a felújítása is olcsóbb - ha csak azzal számolunk, hogy adott esetben egy tetőcsere milliós tétel, máris megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!