Ha a használt óvszert nem szabad a wc-be dobni, akkor a recsis wc-papírt beleszabad?
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__1955725
egyik válaszoló írta ennél a kérdésnél hogy nehezen dolgozzák fel a gumit XD
nah és a spermámat kitudják vajon szűrni a vízből? XD
tudom hogy hülye kérdésnek hangzik (mert az is)
és azon gondolkoztatok már hogy a szenyvizet amikor megtisztítják, újra csapvíz lesz belőle? XD
Azért eléggé más kérdés a g*cit kiszűrni, mint a gumit.
És igen, nyilvánvaló, hogy újra csapvíz lesz. Meg belekerül a folyókba, tengerekbe, amiben strandolunk. Ez teljesen természetes.
Nem a sperma miatt nem lehet a kotont a wc-ben lehúzni, hanem a gumi miatt! Pupák!
A wc papír szétmállik, a sperma, széklet stb stb feloldódik vagy diszpergálódik, ezeket ki tudják szűrni, de a gumi egyben marad, az gondokat okozhat.
A gumi egyrészt eldugíthatja a csöveket ha valahol fennakad, másrészt a természetben nem, vagy csak nagyon sok idő alatt bomlik le. Ami a papírról, székletről, stb.-ről nem mondható el. Sőt, a spermáról sem! Az is természetes szerves anyag. A szennyvízbe kerülve előbb-utóbb elpusztulnak a sejtek, utána pedig lebomlanak.
Persze hogy gondolkoztam már az ember által használt víz körforgásán! Először talán óvodás koromban. De általános iskola alsó tagozatán már biztosan.
Sőt, később egyetemi tanulmányaim során, a soroksári szennyvíztelepen is voltam üzemlátogatáson.
Pont azt írtam, hogy nem iszol spermát! Általában döglött halak is vannak a vizekben. Akkor döglött halat iszol?
Na meg van egy kis mondás: "Ki a Duna vizét issza, saját vizét issza vissza!" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!