Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nem szeretek rakodni! Hogyan...

Nem szeretek rakodni! Hogyan rakodhatnák össze a szobámban szépen, gyorsan és még hogy élvezzem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Rakodj 15-20 percig es utána jutalomból csinálj valamit, amit szeretsz - nézz meg egy filmet, játssz valami érdekes játékot, táncolj egyet, stb.

Ezt naponta 2-3-szor megcsinálod, akkor rend is lesz, unalmasnak sem érzed a rendrakást, és közben szórakozol is.

2011. júl. 3. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Én most épp tanulós időszakomat élem, és ilyenkor 1-2 nap alatt olyan kupi tud kialakulni körülöttem, hogy csak na.

Nem szeretek rakodni én sem, de most kitaláltam, hogy a tanulás közben csak "rakodószüneteket" tartok. Vagyis a rakodás jutalom :) meg mellé egy kis zenehallgatás, vagyis zenére rakodok pihenésképp :) pozitív kondicionálás :D

(az egyetem egy gyilkos dolog) :D

2011. júl. 3. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem mondod, én egy költözés közepén vagyok, két nap alatt még csak a felét pakoltam ki a cuccokank :S Mondjuk itt megfogadtam, hogy rendet tartok, túl szép ahhoz az új lakás, hogy kupi legyen. Nos, az nincs is, csak még a fele nincs kirámolva.

De a legegyszerűbb módja a dolognak: használat után mindent tegyél vissza a helyére, és akkor nem lesz rumli. Persze ezt mondani könnyű, megtenni nehéz, legalább is nekem, de most az elmúlt két napban betartottam.

2011. júl. 3. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha valamit előveszel és már nincs rá szükséged,azonnal tedd vissza a helyére! Kevesebb fáradtság,mint a kupit a helyére rakni.
2011. júl. 3. 22:13
 5/9 anonim ***** válasza:

RakodhatNÉK!

Egyébként pedig úgy, hogy amire már nincs szükséged mindjárt visszarakod a helyére.

2011. júl. 3. 22:27
 6/9 anonim válasza:
halgass közbe zenét :)
2011. júl. 4. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
vedd fel a kapcsolatot 64%os valaszoloval, neki rakodhatnekja van, talan megcsinalja helyetted
2011. júl. 6. 12:29
 8/9 anonim válasza:

1. nap: ruhák összerakása

2. nap: játékok/dísztárgyak

3. nap: könyvek

4. nap: írószerek/suli cuccok

5. nap: porszívózás, portörlés, söprés(takarítás)

2012. márc. 13. 16:33
 9/9 anonim válasza:
és közben pörgős zene hallgatása
2012. márc. 13. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!