Nem szeretek rakodni! Hogyan rakodhatnák össze a szobámban szépen, gyorsan és még hogy élvezzem?
Rakodj 15-20 percig es utána jutalomból csinálj valamit, amit szeretsz - nézz meg egy filmet, játssz valami érdekes játékot, táncolj egyet, stb.
Ezt naponta 2-3-szor megcsinálod, akkor rend is lesz, unalmasnak sem érzed a rendrakást, és közben szórakozol is.
Én most épp tanulós időszakomat élem, és ilyenkor 1-2 nap alatt olyan kupi tud kialakulni körülöttem, hogy csak na.
Nem szeretek rakodni én sem, de most kitaláltam, hogy a tanulás közben csak "rakodószüneteket" tartok. Vagyis a rakodás jutalom :) meg mellé egy kis zenehallgatás, vagyis zenére rakodok pihenésképp :) pozitív kondicionálás :D
(az egyetem egy gyilkos dolog) :D
Nekem mondod, én egy költözés közepén vagyok, két nap alatt még csak a felét pakoltam ki a cuccokank :S Mondjuk itt megfogadtam, hogy rendet tartok, túl szép ahhoz az új lakás, hogy kupi legyen. Nos, az nincs is, csak még a fele nincs kirámolva.
De a legegyszerűbb módja a dolognak: használat után mindent tegyél vissza a helyére, és akkor nem lesz rumli. Persze ezt mondani könnyű, megtenni nehéz, legalább is nekem, de most az elmúlt két napban betartottam.
RakodhatNÉK!
Egyébként pedig úgy, hogy amire már nincs szükséged mindjárt visszarakod a helyére.
1. nap: ruhák összerakása
2. nap: játékok/dísztárgyak
3. nap: könyvek
4. nap: írószerek/suli cuccok
5. nap: porszívózás, portörlés, söprés(takarítás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!