Albérletben lakom, és a tulajjal gondjaim vannak, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elegem van ebből az egészből, ami itt megy. A tulaj egy vénember, aki mindenbe beleszól. Leskelődik az ajtómon, mert üveges ajtóm van. Beleszól a dolgomba, a főzésbe, a mosogatásba, mindenbe. Korán reggel hangosan hallgatja a nyikácsot, zörög, zajong. Este szintén. Ne tudok tőle aludni. Senki nem jöhet be hozzám se nappal, se éjjel. Egy szobát bérlek csak, de mindent használhatok. Elvileg ez az ember nem itt lakik, de mindig idejár, ő tüzel, ha tüzel. Nem tudok sehova menni, szüleim kizárva. Ha hozzájuk mehetnék, már itt se lennék. Szóval SENKI nincs, akihez mehetnék. 22 000 ft-ot fizetek ezért. Máshol nem találok ilyen olcsó szobát. Drágábbra nem telik, mert ennyi fizetésből még spórolni sem tudok. Idegileg nem bírom! Ez a hely nem rossza, csak a tulaj egy idióta.Mit csináljak??!!!2009. márc. 27. 16:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem elkellene menned egy pszichológushoz.Ő biztosan tudna tanácsot adni.
2/6 A kérdező kommentje:
De pénzt nem, hogy elköltözhessek innen. Pszichológusnak semmi köze ehhez. Ha lenne, már elmentem volna.
2009. márc. 27. 17:39
3/6 anonim válasza:
Nézz körül:Expressz.hu alberlet.hu alberlet.lap.hu
Sokan keresnek lakótársat,nem tudom hol laksz,de pesten szinte végtelen sok lehetőséged van.
Költözz el,mert ez tiszta para:(
4/6 A kérdező kommentje:
kerestem, de mind nagyon drága. Próbálkozok még. Találtam egyet, de nem érdekelt,mert ettől a várostól messze van és itt dolgozom. Úgyhogy agy találok, vagy megőrülök itt, vagy megyek csövezni...
2009. márc. 27. 19:57
5/6 anonim válasza:
Egyetemisták körébe keress lakótársat, ott 2.3. főként ki lehet fogni 20ezer+rezsiért valamit.
Ha ez is kevés akkor keress másik munkát, mert egy ilyet még minimálbérből is ki lehetne fizetni.
6/6 A kérdező kommentje:
Na megoldottam a problémát! A tulaj elküldött és találtam másik albérletet. Igaz, hogy drágább, maximum spórolok az evéssel..
2009. márc. 29. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!