Borovi vagy luc fenyőből készült fa nyílászárót érdemesebb rendelni, venni?
Szia! Én nyílászárós vagyok!:-) A fával sajnos nem sok jó tapasztalatunk van. Mint ablakos sem tudnék igazán jó gyártót vagy fajtát ajánlani, mert az az igazság hogy mostanában már mindent borivanak meg lucnak hívnak. És a gyártók is szó nélkül váltanak anyagot. Az ember egyik héten még minőségi fa ablakot kap, aztán a következő héten átállnak valami ócskább minőségre. Sajnos! Arról nem is beszélve hogy a legjobb kezelés is elavul pár éven belül és azt ajánlatos újra kezeltetni. De az már nem lesz ugyanolyan. Mi ezért árulunk csak műanyag nyílászárókat. És manapság akinek nem tetszik a fehér, már nagyon sok fa minta közül választhat. És a mintás lehet hogy nem olcsó, de hidd el nekem hogy a minősig fa sem lesz az! De ezt persze mindenki maga dönti el! Én csak tanácsot tudok adni. Meg azért már van pár év tapasztalat..:-) De ha mégis fa ablak lesz akkor mindenképpen nagyon oda kell figyelni hogy kitől, hogyan és miből.
Remélem azért segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!