Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nem engedtem be a kéményseprűt...

Nem engedtem be a kéményseprűt (tovább lent)?

Figyelt kérdés
Nem engedtem be a kéményseprőt mert nem hallottam a csöngőt, (tudom én hülyeségem, de nem ez a lényeg) itt hagyott egy papírt, hogy még egyszer kijönnek egy hónap múlva, csak az a baj,hogy pont a családi nyaralás közepén lenne. Van a papíron egy telefonszám, ha felhívom őket meg lehet beszélni, hogy máskor jöjjenek?
2011. jún. 20. 16:42
 1/9 tramtram válasza:
Persze, az a telefonszám pont azért van ott :) nyugodtan hívd fel :)
2011. jún. 20. 16:46
 2/9 anonim válasza:
90%
Úristen,mostanában olyan hulye kérdésekket zavarják itt az embereket.Hogy lehet ilyet kérdezni.Ha nem lehetne felhívni,akkor biztos nem írnák rá a tel.számot.ÉSZ!!!!!
2011. jún. 20. 17:30
 3/9 anonim válasza:
100%

Ha most azt mondanánk, hogy nem hívhatod fel, lemondanád a nyaralást, hogy otthon légy, amikor újra mennek? :)

Persze, hogy felhívhatod, beszélj meg velük egy olyan időpontot, amikor neked is tuti jó.

2011. jún. 20. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
vagy pedig ugorj be az irodájukba ,add nekik oda ami jár nekik,azt nyugodtan mehetsz a dolgodra továbbra is
2011. jún. 20. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
persze, hivd csak fel nyugodtan, általában lehet náluk varialni az időpontokon
2011. jún. 20. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:
42%

Sztem nyomtass egy A4 es lapra egy kémyényseprő figurát és alája írd ki a "nyitvatartást" aztán ragaszd ki a kapura.

Katasztrófa nálunk is amit leművelnek néha, de mi már leszrjuk ha nem söpri ki az se érdekel az ő baja.

2011. jún. 20. 18:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

" ha nem söpri ki az se érdekel az ő baja."

no comment

2011. jún. 20. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen értesítőkön a telefonszámos elérhetőség pont azt a célt szolgálja, hogy ha nem felel meg az időpont, vagy szűkítenéd azt, akkor fel tudd hívni.

Szóval hívd fel, beszéljetek meg egy megfelelő időpontot, csak aztán aznap már jobban figyelj, hogy mikor csenget.

2011. jún. 20. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:

AZért van rajta a telefonszám,hogy felhívhasd.

Akik szerint pedig nem fontos,hogy bemérje a kéményt,azok remélem nem lesznek télen a tévében,hogy meghaltak CO miatt.

Vagy csak nem tudják,hogy mitől fáradtak egész télen,mert szívják a CO-ot éjjel-nappal

2011. jún. 20. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!