Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Alapban vagy aljzatbetonban...

Alapban vagy aljzatbetonban lévő járatot mivel tudnám kitölteni? Híg cement jó?

Figyelt kérdés

A fal tövénél cserebogarak jönnek fel, már kikaparták maguknak a járatot, így hamar feljönnek. Volt hogy nem a fal tövénél hanem 10 centivel feljebb jött ki. Mivel a vakolat már nem túl szilárd, simán kikaparják. Idén a 3 cserebogár jött ki és ugyan ott,a fal tövénél.

A járatot valamivel kitölteném hogy ne tudjanak feljönni, vagy legalábbis nehezebb dolguk legyen.

Gondoltam arra hogy cementet keverek vízzel, jó hígra és megpróbálom beönteni, vagy sziloplasztot nyomok be, mivel az rugalmas, nem tudják kikaparni.

Szerintetek mivel csináljam?

2011. jún. 18. 23:03
 1/3 anonim ***** válasza:
inkább a cement.De a csemperagasztó szerintem jobb,azt is keverheted hígra.De,ha még van ott cserebogárpajor elfekvő készletben (2 évig élnek ilyen formában,a 3.évben lesz belőlük bogár)-akkor az majd új lyukat fog csinálni magának.
2011. jún. 18. 23:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam hogy 30 centi mélyen szoktak lenni. Onnan hogy szedem ki? Mivel tudom megmérgezni?
2011. jún. 19. 00:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Önts bele sósavat. A hangyáknál ez bevált.
2011. jún. 19. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!