Bőrönd és laptoptáska?
Figyelt kérdés
Hol tudnék vennék olyan laptop táskát és bőröndöt ami ugyanolyan? Tehát az anyaga , mintája ugyanolyan a 2 táskának.
Köszönöm!
2011. jún. 12. 21:54
1/2 anonim válasza:
Nagyobb táskaboltokban. De szerintem egyszerűbb, ha veszel egy annyival nagyobb bőröndöt és a laptopot táskával együtt belerakod. Sokkal kényelmesebb úgy vinni.
2/2 anonim válasza:
A Samsonite-nak biztosan vannak ilyen garnitúrái.
Viszont most vettem hátizsákot a notebookhoz, és mutattak olyan utazó bőröndöt, amibe a gép és egy útra való ruhanemű elfér nagyon frappáns elrendezésben.
Ez a notebookstore üzletben volt.
Ha nem idegenkedsz a hátizsáktól, akkor nagyon tudom ajánlani. Nem tudod elhagyni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!