Fürdőszobát fűtsük, vagy tartsuk hidegen?
Figyelt kérdés
Kicsi levegőtlen fürdőnk van, általában itt szárítjuk a ruhákat, gyakran csöpög szét a víz. A melegtől csak berohad minden, vagy gyorsabban szárad ami vízes? Felcsavarjam a termosztátot? (ha már van fűtőtest) vagy inkább kapcsoljam le?2009. márc. 20. 22:53
1/9 A kérdező kommentje:
távfűtésre vagyunk kötve, szóval spórolni nem nagyon lehet ezzel, sőt szívem szerint maxra tenném a termosztátot ezek után, de nem biztos, hogy jót tesz
2009. márc. 20. 22:59
2/9 anonim válasza:
Ha ruhat teregetsz, akkor futsd fel a furdot. Ha nem teregetsz, akkor esetleg vedd le a futest.
De mindenkepp jo a futes!!!
3/9 anonim válasza:
Mindenképp fűtsd! Különben bepenészedik és többe fog kerülni, mint a fűtés. Én tönkretettem így egy új konyhabútort.
4/9 anonim válasza:
Minek csavarnád le egyáltalán? Jobb is, ha meleg van, amikor belépünk.
5/9 anonim válasza:
Ennyire hülye kérdést.Még jó hogy füteni kell.A húst megsütöd vagy nyersen eszed?(Y)
6/9 anonim válasza:
Fűts, viszont az ajtót hagyjátok nyitva, hogy szellőzzön a fürdőszoba (vagyis kimehessen a pára).
7/9 anonim válasza:
Szerintem szereltess be egy légelszívót ami nem egy kapcsolón van a világítással. Ha befütesz, attól a pára is megmarad csak az is melegebb lesz, a penész pedig még gyorsabban fejlődik. Ha nem kivitelezhető, akkor vegyél valamit ami megköti a párát, háztartási boltokban nézhetsz utána.
8/9 anonim válasza:
Szerintem is fűtsél a fűrdőszobában, egyrészt mert nem esik jól az embernek egy hűvös fűrdőszoba, másrészt valóban a penész kialakulását megelőzendő a fűtéssel. Én korábban egy olyan panelben laktam, ahol a fűrdőszobában nem volt semmilyen fűtőtest, sem ablak, ámbár nem volt hideg, mégis minden tiszta penész volt, állandóan küszködtem a takarításával. Most olyan fűrdőszobám van, ahol kis ablak van, így jól tudom szellőztetni nyáron, és fűtőtest is van télire, és így valóban nem penészedik semmi, se a fal, se a csempe.
9/9 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen a szellőztetésen van a hangsúly. Ha fűtesz,ha nem valahol ki kell mennie a nedvességnek. Én albérletben lakom,de szerencsére egyáltalán nem kell fűteni, és a ruhák is sokkal gyorsabban száradnak, mint akár a szobában. Vastag párnák is pikk pakk megszáradnak. Nincs ablak,de az előszoba felől is van szellözőrács,meg egy másik, ami valamilyen ismeretlen falak közti hézagba torkollik (ilyen van a wc ben is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!