Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ez a ház?...

Szerintetek milyen ez a ház? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Mit gondoltok erről a színről?

2011. jún. 5. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik,sok ilyet látok.
2011. jún. 5. 22:53
 2/9 anonim válasza:

Ránézésre nem mai darab, bár látszik, hogy fel lehetett újítva. Én nem szívesen vennék régi házat. Egyszer már belevágtam és azóta is szívok vele. Majdnem több pénz teljesen felújítani, mint egy újat építeni. Mi is a felújítást választottuk és pár év alatt a téli fűtéses időszakokban derült ki, hogy olyan jó alapja van, hogy elengedi a hő nagy részét vagyis kb. a "kis vakond lakását" fűtjük.

Szóval csak óvatosan!

2011. jún. 5. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Óvatosan a felújítással, de az újépítésű is hihetetlen teher a mai világban. Ezt meg én tudom a saját bőrőmről. A képen lévő házat amúgy átlagosnak mondanám. Egy felújított régi ház. V. mire irányult a kérdés?
2011. jún. 5. 23:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Bocs, de most láttam,h. a szín a kérdés. Sztem az is átlagos. Nem egy átütő merész szín, viszont kedves otthonos. A ház típusától is függ milyen szín illik hozzá. Egy modernhez ez a szín pl. nagyon nem.
2011. jún. 5. 23:24
 5/9 anonim válasza:

Második vagyok,

bocsi én sem néztem, hogy a szín a kérdés igazából.

Nekem nagyon nem tetszik a színe, én inkább halvány sárga, vaj szín,... párti vagyok.

De azért egyet értek azzal is, hogy függ attól is milyen a berendezés.

2011. jún. 5. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
A küllemére értettem,h. modern...:) De mindegy! Amit lényegében írni akartam,h. a ház karaktere nagyban meghatározza milyen szín áll jól neki. Ezt a színt pl. nem tudnám elképzelni egy felújított parasztházon..., de vmi mediterrános hangulatú családiházon igen.
2011. jún. 5. 23:36
 7/9 anonim ***** válasza:

ez a szín jobban menne egy újépítésű vagy könnyűszerkezetes házhoz.

ehhez kis házikóhoz jobban illett volna a vajsárga.

2011. jún. 6. 00:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem unalmas. Néhány éve nagy divat volt, most meg egy csomó ház ilyen színű.
2011. jún. 6. 08:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez egy kb 35-35 éves családi ház ami fel lett újítva.

A szín jó, bár manapság a citromsárga a divatszín.

2011. jún. 6. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!