Lakásvásárlásnál mire kell vigyázni?
Lakást szeretnék vásárolni, viszont sajnos nem vagyok képben és nem szeretném ha átvernének. Illetve szeretnék olyan lakást venni aminek minél kisebbek lesznek a jövőbeni költségei.
Kérlek segítsetek ötletekkel, mire figyeljek oda. Szakértőktől, ingatlanosoktól nagyon megköszönném a jó tippeket!
ami a legfontosabb: a környék és a ház állapota. ezeken nem tudsz változtatni. a lakásom többé-kevésbé igen.
mindenképpen emeletit vegyél, mert ha laknak alattad, akkor kevesebb a fűtésköltség.
lehetőleg gázfűtésest, a cirkó a legjobb. a magasabb emelet azért is jó, mert világos van, nem kell nappal villanyt kapcsolni.
K-i, D-i fekvésűt ajánlok, én nagyon szeretem ha besüt a nap. :D
azt nem írtad, h hol és milyen típusú kérót szeretnél. valamint azt sem, h kb mennyi pénzed van rá. így nehezebb tanácsot adni.
a lényeg, h csak olyat nézz meg, ami az alap elképzeléseidnek megfelel, olyanba ki se menj, ami egy kicsit is hibádzik, ne töltsd az időt feleslegesen.
jah, és ami sztem nagyon fontos: el tudd képzelni, h ott élsz. én is így választottam lakást, és imádok itt élni :D
egy volt ingatlanos.
köszönöm a választ!
Egerben keresek és 8-9, nagyon max 10M árért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!