Győrhöz közeli településeken (Győrújbarát, Győrújfalu), stb) milyen az élet, mennyibe kerül egy albérlet?
Figyelt kérdés
Érdekelne milyen a közbiztonság, tömegközlekedés, illetve milyen intézmények vannak ezeken a településeken (orvosi rendelő, rendőrség, stb)2011. máj. 19. 17:41
1/5 anonim válasza:
Hát errefele,Győr környékén jobb a közbiztonság,mint Pesten.A tömegközlekedés arról a részről rossz,hogy kevés busz jön-megy be Győrbe.Viszont hazafele már több busz van.Intézményeket nem nagyon ismerem,csak így Győr környékét írtam le úgy általában.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Jöhetnek még vélemények, infók. :)
2011. máj. 19. 18:34
3/5 anonim válasza:
Én Győrbe lakok
Marcalváros II őn és ez a legjobb szerintem.
Bölcsödétől -középiskoláig
Játszóterek.
Erdő, Tó
Sportolási lehetőségek.
4/5 A kérdező kommentje:
És albérletek milyen árban vannak? Az interneten nem sok a választék.
2011. máj. 19. 18:48
5/5 Valaki0702 válasza:
Én Győrben lakom és ahogy látom hamarosan mid a 2 Győrhöz fog tartozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!