Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Otthon más is felteszi a...

Otthon más is felteszi a cipős lábát a kanapéra vagy az ágyra?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap belenéztem az alekosz műsorába, és elképedve láttam, hogy cipőben fetrengenek az ágyon, meg a cipős lábukat felteszik a díványra... vagy manapság ez már normális?? Én rájuk szólnék a műsorkészítők helyében...
2011. máj. 17. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Most mit vagy úgy oda? Eltudod képzelni, hogy ezeknek a repedt sarkú, közönséges lo...knak van díványuk? :DDD
2011. máj. 17. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez undorító. Mi eleve nem megyünk be cipővel a lakásba, hanem rögtön az előszobában papucsra váltunk, aminek tiszta a talpa, de még a papucsot sem tesszük fel a kanapéra.

Sőt az utcán hordott táskát, hátizsákot sem tesszük pl az ágyneműre. Mert igaz ugyan, hogy én azt nem teszem le mondjuk a buszon a földre, tehát ettől nem lesz koszos. Viszont kénytelen vagyok az ülésre tenni sokszor, ahol viszont volt olyan idegen emberek táskája, ami mocskos, mert hol a földre teszi, hogy rátapos, stb... És ezek a dzsuvák ott vannak az ülésen. És ezt átveszi az én tiszta táskám, nadrágom... Épp ezért ha rövidet megyek le sem ülök, de vonatozásnál azért mégse álljak...

Szóval hazaérve legjobb lefürödni és tisztán be a lakásba...

Az igénytelen emberek meg tegyék fel a lábukat, és üljenek mocsokban. Mert rájuk sem jellemző, hogy többet takarítanának. Bár ha gazdagok és bejárónőjük van... Na ilyen a tévés lakás eset is... nem az övék, vagy ragaszkodnak a mocskos szokásokhoz.

2011. máj. 17. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem hozzászólóval.
2011. máj. 17. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Az még oké hogy valaki lógatja a cipős lábát a díványra, de a cipőt azé már nem kellene rátenni.

Nem láttam hogy mit csinálnak azok a nők.

2011. máj. 17. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:

figyelj, hogy magyaráznád meg egy barlangból jött embernek, h mi az a kanapé, és hogy miért nem teheti fel rá cipőstül a lábát?

szerintem a rendező meg a producer inkább nem vállalkoznak ilyen lehetetlen feladatokra :P

2011. máj. 17. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!