Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Igényes albérlet Budapesten,...

Igényes albérlet Budapesten, de honnan?

Figyelt kérdés
Kiadó lakást keresünk,túl vagyunk az ingatlan.com, jófogas...stb és néhány igen mogorva közvetítőn.Tudok ajánlani esetleg valakit?
2011. máj. 15. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:

én javaslom a Duna House-t. mi eddig csak normális közvetítőket fogtunk ki a lakásvásárlásainknál és eladásoknál.

merrefelé keresel? mekkorát?

2011. máj. 15. 19:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Dunásoknál csak a honlapot néztem ott most nem volt. 4-6-os vonalát néztük, illetve metrók környékét. 1,5 szobás lakásokban gondolkodunk. Náluk tudsz ajánlani vkit esetleg személy szerint?
2011. máj. 15. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:

írok privátot, az egyik jó ismerősöm a DH-nál dolgozik, hamarosan én is erősítem majd a csapatot :D

remélem találtok megoldást a dologra.

2011. máj. 15. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Keressetek magánszemélyektől is, apróhirdetési oldalon. Barátnőm pl. expresszen talált egy olyan lakást, hogy uhh.. az utolsó ablakkilincsig tökéletesen meg van csinálva.

Ráadásul teljesen átlagos áron, tulajdonostól, közvetítő nélkül.

2011. máj. 15. 21:57
 5/5 anonim válasza:

Én eddig közvetítő ellenes voltam,(talán szerencse kérdése is)de a napokban találtunk egy 1,5 szobás full felújított panel lakást 50ezer/ hó-ért+1 havi kaució/alacsony rezsi az alberlet.hu-n a képek és a szöveg valós.

Június elején költözünk.

Egy jó tanács:Ne add fel!

Én is találkoztam bunkó közvetítőkkel meg a lakás eladó is.

2011. máj. 16. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!