Felépítheti a kőműves férjem a házat?
Semmi akadálya nincs,az én férjem is nagyon sok mindent csinált a házunkba és nem kellett róla számla,ki sem jöttünk volna a pénzből ha mindent csináltatni kellett volna.
sok sikert és kitartást.
Milyen hitel?
Ha pl. fundamentás vagy egyéb lakáskasszás, akkor a lakáscélú felhasználást igazolni kell valahogy, őket kérdezd meg erről pontosan.
Úgy tudom (kb. 2 év óra) kell felelős műszaki vezető, aki mellesleg vezeti az építési naplót. Abban rögzíteni kell, hogy melyik nap milyen munkák lettek elvégezve, ki volt jelen a munkavégzésnél, történt-e valami rendkívüli esemény stb. Ennek meglétét ellenőrzik.
Másrészt, ha a banknak eláruljátok, hogy a férjed végzi el a szakmunkát, akkor a "munkadíjra" betervezett költség összegét nem adja oda nektek a hitel-összegben, vagyis ennél kevesebbet fog adni, mert azt nem kell kifizetnetek.
Valami "áthidaló" megoldást keresni kellene.
21,20-as vagyok!
Azért tették kötelezővé az építési naplót és a műszaki vezetőt, hogy az utolsó által adott válaszban szereplő megoldásokat lehetetlenné tegyék. Tehát azt felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!