Hol lehet babzsákfotelt kapni?
Figyelt kérdés
Lehet neten is, lehetőleg olcsón (1000-2000) között kéne, de inkább üzletet kérnék, hogy meg is tudnám előtte nézni, és használt is jó lenne! Ja és sürgős!:):S köszii2009. márc. 11. 16:28
11/14 anonim válasza:
Nem tudom az üzlet nevét de szoktam erre sétálni és láttam. A Ferenc körúttól ha rákanyarodunk az Üllői útra Kispest fele, körülbelül 2-3 percre gyalog a bal oldalon van egy üzlet. Nagy üvegkirakata van és belátni az egész boltot, ott csupa ilyen fotelok vannak.
12/14 anonim válasza:
A Kálvin térről indulva a Ráday utcán jobb oldalon kb.20-30 méterre van egy bolt, ott sok félét lehet találni.Aki azt írta, hogy csinált, kérem írja meg, hogy hol vette a töltetet(és mennyiért), meg a megfelelő burkolószöveteket.Honnan tudom, hogy mennyi a szükséges töltetmennyiség?
14/14 anonim válasza:
Egy ismerosom hirdetesebe a minap futottam bele, o el akarja adni a lanya babzsakfoteljet. Ha esetleg erdekel, vedd fel vele a kapcsolatot!
"eladó babzsákfotel kb 1m3-es
zsebkopott,koszos
15E irányáron eladó
az oldalon kb középen a zöld/okker
alkudni kötelező"
Az emailcime: bigbug[kukuc]t-online.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!