Deadly108 kérdése:
Zuhanyzás közben ráz a víz. Miért?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 18:45
1/4 anonim válasza:
Valami marha rákötötte a földet a vízvezetékre.Be kell szólni a szolgáltatónak.
2/4 anonim válasza:
Milyen házban laksz? Családi? Tömblakás? Ha elektromos vízmelegítőt használsz valahol,valószínű hogy zárlatos,de még nem annyira hogy leverje a biztosítékot.Vagy nézd meg a mosógéped,vagy a mosogatógéped,vagy valamilyen elektromos készüléket ami hozzá van kapcsolva a vízhálózathoz.És áramtalanítsd egyenként hogy ki tudd szűrni a hibát egy fáziskeresővel,Ha nálad minden ok,biztos tömblakásba laksz,és akkor a szomszédnál kell keresni az ilyen hibát.De azt javaslom ha teljesen analfabéta vagy az elektromossághoz,hívj szakembert.
3/4 anonim válasza:
A legelsőnek.
Hát hogy ki a marha szerintem nem kérdés kedves barátom!!
A vízcsövet, a fűtéscsövet, gázt,zuhanytálcát és kádat mind-mind össze kell kötni egymással és LEFÖLDELNI!!! Ezt a műveletet minden villanyszerlő SZAKEMBER ismeri és úgy hívják egyen potenciálra hozás röviden EPH. Ez arra hívatot hogy az esetlegessen kialakuló feszültség külömbségek kiegyenlítődjenek és ne rázzon pl a kád.
Tehát tisztelt kérdező nézesd át az elektromos rendszert hogy az eph megtörtént e, ha villanyboylered van nincs e szivárgás, fűtőbetét hiba stb,stb.
Villszer.
4/4 anonim válasza:
engem a tömblakásban a csőkamrában a vascső rázottmeg kenyetlenül és amikor lehuztuk a wc t és mikor takaritootam huztam le és a víz ami folyott bele áthúzoztt rajtam és egyszer mikor bellőröl sikáltam és én marha meghuztam ugy megrázott hogy nemtudtamhogy hol vagyok és hivtunk szakembert de már elköltöztünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!