Ha októberben felszereltek a távfűtéses konvektorokra az egyedi mérőt, mikor mérik le a mi adatainkat, és mikor térítik vissza a pénzt?
Távfűtéses konvektor??? Az meg micsoda?
A távfűtés radiátoros rendszer. A konvektor meg gázos.
Tehát én nem értem a kérdést, hogy most hova fizetsz negyvenezer forintot és milyen fűtést is használsz.
De lehet, hogy csak én maradtam le, és ma már vannak "távfűtéses konvektorok" is. Ez esetben elnézést az értetlenségemért.
a fűtési időszak végén, tehát tavasszal, vagy az elején, tehát ősszel szoktak összesítést csinálni.
nagyon egyébként ne reménykedj, sőt, készülj a legrosszabbra, mert ezek a rászerelt hőmennyiségmérők nagyon könnyen megbuherálhatóak, és a végeredmény az szokott lenni, hogy egy maréknyi becsületes ember fizeti az összes többi fogyasztását.
A miért kérdésre meg az a válasz, hogy ezek konkrét mérésre nem alkalmasak, csak arányokat lehet belőlük megtudni. Egy másik helyen pl. valahol a pincében, alaksorban mérik ténylegesen a folyasztást, a lakásban lévő mérők alapján csak ezt osztogatják szét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!