Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Jók az öntapadó szúnyoghálók?

Jók az öntapadó szúnyoghálók?

Figyelt kérdés

Érdemes ilyet rakni az ablakra? Ér valamit (legalább valameddig), vagy pénzkidobás? Esetleg van valami trükkje, amivel jól rögzíthető?

Köszönöm!

2009. márc. 10. 11:20
1 2
 11/13 anonim válasza:

Persze, hogy jók!

Nem értem, miért kell levenni a tépőzáras részt a keretről? Csak amagát a hálót kell levenni a tépőzárról :o)

Én már 4-5 éve tettem föl ilyeneket: tavasszal fölteszem a hálót a korábban már föltett tépőzárakra, aztán a hálókat ősszel leveszem, kimosom és elteszem. következő tavasszal újból........

Egyszer kellett csak némelyik hálót kicserélnem (jelzem, ezek pár száz Ft-ért kaphatók!), mert volt egy olyan jégeső, amely kissé kilyuggatta a hálókat. Na bumm :o) És egyébként héóktól függetlenül pót tépőzárat is lehet ezekhez kapni, ha olyan méretűek az ablakaid, hogy a hálóból kisebb darab is marad. Én pl. így tudtam a fürdőszoba és a WC 50x60 cm-es ablakaira is feltenni ilyen hálót. De mivel ezekhez már nem volt az eredeti csioamgól tépőzár, ezért vettem külön ezekhez. Ugyanazt a keskeny típusút, amely speciálisan ezekhez a hálókhoz kellenek. Ilyen szhálók fehér, szürke és fekete színben is kaphatók. Nálam mindenütt fehér van fent, semmit nem zavar a kilátásban és nemcsak a szúnyogokat, hanem mindenféle, az esti fényre amúgy berepülő rovart, bogarat, lepkét is távol tart :D

A lényeg, SEMMIT NEM KELL kapirgálni, nem kell leszedni a tépőzárat az ajtók és az ablamok kereiről, hiszen ezeknek alig van vastagságuk, egyáltalán nem zavarják a fix csukódást.

2010. júl. 8. 16:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 700ft-ért vettem 7db-ot.Mit is mondjak,ugyebár az emeleti szobákba nem tudtam szépen felrakni,így minden nagyobb szélben leszakad a háló,ezzel számolni kell.Viszont én nem vágtam le a felesleget,hanem szépen felgöngyölítettem,így a nagyobb szelekben se jön le,cserébe viszont csúnya.A földszintes ablakokkal könnyebb volt a helyzetem,mert ott kívülről is felrakható.De ha van pénz jobb minőségű üvegszálasra,amit be lehet kereteztetni,akkor azt kéne mindenképpen,mert egy csak egy átmeneti megoldás,de a semminél ez is több.
2015. júl. 10. 15:21
 13/13 anonim ***** válasza:
mert egy* mert ez
2015. júl. 10. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!