Mennyibe kerül ha új lakcímet akarok?
A lakcímkártya azt hiszem, hogy ingyenes. Legalább is városon belül mindenképp, miért volna ez máshogy városon kívül!?
A diák, talán 1500 forint.
Attól függ...
Elvileg bőven elég, ha tartózkodási címnek felveszed az új címet, az tuti ingyen van és sokkal egyszerűbb, mint elintézni az állíndó címet. Bemész az okmányirpdába, beszerzed a formanyomtatványt, kitöltöd, valaki a tulajdonosok közül alá kell írja, beviszed, megcsinálják azonnal.
Diákit nem tudom.
Lakcímkártya: nekem lassan 3 éve volt, hogy ideiglenes címet változtattam (városon belül) ill. házasságból adódóan névváltozásom is volt. Így került 500 Ft-ba, ha jól emlékszem.
Én is ugyanígy voltam :) Engem is szívattak a bérlettel :S
Én tartózkodási helynek jegyeztettem be az új lakhelyemet. Ingyenes volt. A diák az tényleg 1.500 Ft.
Tartózkodási helynek jelentsd be az új lakcímedet, azt lényegesen egyszerűbb elintézni, a tulajdonosnak alá kell írnia a bejelentőlapot (az okmányirodában ingyen kapsz) és ha nem túl elfoglaltak az ügyintézők, azonnal megkapod ingyen az új lakcímkártyádat is.
A diákigazolvány 1500 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!