Van értelme hivatalos szervhez fordulni?
Sziasztok!
Problémánk a következő. Párommal egy társasházban élünk, szomszédunkban pedig egy nő él a gyerekével.
A gyerek körülbelül 5 éves lehet (vagy valamivel fiatalabb) és állandóan a folyosón vagy bent a lakásukban gurul a "dömperén", állandóan nagyon hangosan sír, nevet és még a nő is kint beszéli meg csomószor a dolgát a hozzá érkező vendégekkel.
Volt nálunk vendgéként valaki, aki ugyebár mint külső személélő alkothatott véleményt a dologról...hát ő is ledöbbent.
Van értelme közös képviselőhöz, rendőrséghez stb fordulni, vagy marad a "probálj vele megegyezni"?
Az első félelmem a "megbeszéljük vele" dologgal kapcsolatban csupán annnyi, hogy ugyebár akkor már tudja hogy bennünket zavar a dolog és rátesz még egy lapáttal.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Osztom az első véleményét. Szerinted mit tud csinálni bárki is azzal, hogy "hangosan sír, nevet" egy gyerek.
Remélem neked nem lesz ilyen problémád a gyerekeddel...
Például azt tudná csinálni, hogy nem engedi ki a folyosóra dömperelni, merthogy az rettentő hangos.
Vagy, hogy nem a folyosón áll le diskurálni hogy közben a gyerek ott ugráljon stb...
Az efajta dolgokat meg csupán azért nem vetettem be, mert 1. egyszer én vagyok hangos de utánna én is kell hogy aludjak, no akkor meg ő lesz.
2. Színesbőrűek, ki tudja nem-e küld rám valakiket...
"2. Színesbőrűek"
Ezzel le is zárhatod a témát,elviseled vagy költözés..
"Nem azért hangos mert cigány"
Dehogynem,gyere el hozzánk: 4 szomszédom van,abból 1 család
fekete retek a többi nem..majd 2 hét után megkérdezném a véleményed.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!