Normális ha egy háznak hullámos a teteje?
normálisnak nem normális.
de azt mondanám, hogy várható egy olyan háztól, amit anno kalákában építettek a hozzáértő sógor irányítása alatt a nálánál mégkevésbé hozzértő sógorok.
Nem normális. Még a 100 éves házak tetőzete sem szokott huplis lenni. Nem valószínű,hogy a szarufákkal van a gond,inkább a lécezéssel. Azokat ki kell cserélni.
Akkor szokott ilyen előfordulni,ha a felhasznált lécek nem voltak jól kiszáradva.
Nem "sógorok" építették. (Nem tudom ezt a következtetést miből lehetett levonni...)
A szarufák ránézésre nagyjából 80-100cm-re vannak. Majd lemérem pontosan.
Azért nem kell olyan durván elképzelni. Csak miután ereszcsatornát cseréltettünk és szemből ránéztem pontosan a tető síkjára, akkor látszott, hogy van egy kitüremkedés rajta, máshol meg egy besüppedés. De nem mindenhol.
Egy-két szarufán van egy-egy hosszanti repedés. De a szomszédomén is van. Ők most rakatták át a tetőjüket. Az övéket nem láttam huplisnak. A repedezett szarufákat hagyták is, arra rakatták át az új cserepet. Egyébként az ő házuk 2 évvel fiatalabb a miénkénél és nálunk is pala volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!