Windstrip-Therm KFT. Hallot már valaki róluk?
Sziasztok!
Nálunk Kecskeméten 07.11-én jártak.
Ugyanezeket a szép dolgokat nekünk is elmondták,persze nekünk is azonnal kellett dönteni.
10 Ezret adtunk neki,miután a neten megmutatta a cégük oldalát,mert egy kicsit BIZALMATLAN vagyok de az a tanulság hogy nem eléggé:-(
Kétszer hívtam az üzletkötőt egyszer sikerült beszélni vele azt mondta két napon belül visszahív és egyeztetünk időpontot.VISSZAHÍVOTT ma és már holnap 08.25-én jöttek volna de épp ma bukkantunk erre fórumra és ennek hatására inkább lemondtam a munkát.
Így "CSAK" 10-ezret buktam:-(
De ha kérdezem én egy BECSÜLETES cég lenne akkor nem kiállt volna a cége mellett az üzletkötő???
Hogy igen is elvégzik BECSÜLETESEN a munkákat???
Üdvözlöm a sorstársakat! :(
Látom ez a téma még mindig napirenden van, pedig már lassan egy éve járja ez a cég az országot és csalja ki az emberek pénzét.
Én is megjártam még decemberben. A fentebb említett módokon zajlott minden, és 30 000 ft volt az előlegem...
Egyenlőre nem tudom mi lesz a vége, várom Trolibusz fejleményét a közjegyzőnél, mert én a rendőrségen jártam, feljelentés volt, és a vége az lett, hogy konkrét csalás nem áll fenn, ezért zárják az ügyet...
Idézem:
"...a nyomozás során beszerzett adatok alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése, és az eljárás folytatásáról sem várható eredmény, ezért a rendelkező részben foglaltak szerit a nyomozás megszüntetéséről határoztam."
Pedig 3 sértett is van rajtam kívül ez ügyben és mégsem történt semmi...
A windstripnek meg szerintem ez olaj a tűzre, hogy nem tudnak velük kezdeni semmit és még nyugodtabban folytatják a tevékenységüket! Ingyen pénz... én is szeretnék így keresni...
Ha közelebb lenne miskolc egy pofon erejéig megkeresném az "urakat"... Legalább a lelki békém meglenne...
De most rávárok Trolibusz válaszára, valamit egy ügyvédi felszólítással megpróbálkozom, mert a nyomozónő szerint ez még segíthet....
Fejleményeket megírom!
Közjegyző! Szóval elkocogtam egy közjegyző barátomhoz. Kiadtunk a cég ellen egy fizetési meghagyást. Nem kellett mást, mint kitölteni egy adatlapot, sajnos befizetni 5000 forintot (amit követelek vissza) és 5 napon belül ezt kiküldik a részükre. Ekkor nincs mérlegelés, a bizonyítási teher rajtunk van! (bizonyíték a szerződés és annak nem teljesítése.) Meglátom, hogy mi lesz. Ha nem veszi át, akkor a második után vélelmezik, hogy átvette és fizetnie kell. Ha nem végrehajtást lehet kérni ellene, amit szintén kérek. Javaslom, hogy tegyétek ezt, ha már érthetetlen módon nem bűncselekmény a tettük!
Fejleményeket megosztom!
Trolibusztól kérdezném, hogy mire sikerült jutni a fizetési meghagyással? Bármi reakció? Vagy bebuktad az 5000-et is?
Üdv.!
A beígért válasz!
A fizetési meghagyást átvették és jogerőre emelkedett, de ahogy számítottam nem fizettek semmit. Most jön a következő lépés, ami a végrahajtás kérése lesz. Ez szintén 5 ezer és ha van vagyona végrehajtják. A cégjegyzéket nézve viszont felszámolás alatt vana cég. Így azt javaslom, hogy minél több fizetési meghagyás menjen, mert egy per esetén jobban lehet érvényesíteni a kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!