Van valami hatékony "szer" wc-dugulás elhárítására?
Sósav.
Ha ennyire nagy a sz*r :) akkor felmosóronggyal itasd ki a vizet a wc csészéből (ezt itt olvastam, én sose itattam ki, és úgy is hibátlanul hatott), önts bele 1 l sósavat, és hagyd 1 órán át hatni. Ha mondjuk húgykő vagy vízkő rakódott le, rohadt büdös lesz, ahogyan oldja fel - mint a pöcés autó, sőt, még habzani is fog. Ha ettől nem múlik el a dugulás... Vagy kikötöd az öblítőcsövet és felszeded a wc csészét, megnézed, mi van a szennyvízelvezető csővel (nem csináltam még, csak olvastam róla - azt is, hogy kegyetlen büdös lesz). Ez azért necces, mert körbe kell vágni a wc csésze ragasztóját, amivel a járólaphoz ragasztották, és utána vissza is kell ragasztani vagy lehet, hogy a tied csavaros. Ha ezt meg akarod úszni és pénzed is van, szerelőt hívsz. Ha nem családi házban laksz, akkor szólj a közös képviselőnek, mert lehet, hogy valahol a rendszerben akadt el vm. Ha viszont a sósav beválik, akkor hetente ismételd meg, amíg szagtalan nem marad. Ha a dugulás megszűnik, akkor a következő karbantartó sósavazásnál már nem kell kiitatni a vizet a wc csészéből.
valóban. a sósav minden szerves anyagot szétmar. nekem is kiválóan megtisztította a wc-t.
ami még nálam bevált, az a granulátum. Mr. Mattes néven fut, az auchanban vettem b 300ft-ért, tutkón feloldja a hajat és más undi dolgokat, amik a zuhanyzó szűrőjén megakadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!