Van valakinek ötlete, hogy német rokonoknak 50. házassági évfordulóra mit adjunk ajándékba?
Arra gondoltunk, hogy egy nagy zsolnay tányér, amire némmtül rá van írva, hogy boldog 50. házassági évfordulót+ név stb... De nem tudjuk, hogy ez megoldható -e...
Ha bárkinek van ötlete az írjon légyszi!!
Előre is köszönöm!
Ez nagyon egyén függö, ha szeretik a porcelánt ez jó ötlet, ha nem szeretik föleg az olyat amit még használni sem fognak akkor nem túl jó ötlet.
Mostanában sok német rokonnak volt ilyesmi itt a család nagydolgot nem vett nekik.
(férjem német)
anyóséknak volt pár éve a 25-ik. pénzt kaptak és sok vicces dolgot, minden ezüst volt, vagy bevonták alufoliávval. egy nagy parti volt de túlzások nem voltak.
Nagymamiéknak tavaly volt nekik az volt a családtól hogy együtt az egész család elutazott egy nyaralóba és ott volt mindenki.meg ök is pénzt kaptak + apróságokat.
én már voltam jó pár partyn de mindenhol pénzt kérnek, egyedül egy unokatesó (10 éves) keresztelöjére nem engedtem pénzt adni, mi karkötöt adtunk, de a 10 éves lány is kapott egy csomó pénzt. esküvökön is mindig pénz.
én utálom a pénzt, így mindig próbálok kitalálni olyat ami hozzá illik az ünnepelendökhöz.
A németek szeretik a porcelánt. (főleg akik 70 felettiek)
nem tudom mikor lesz, azért egy 3 hónap átfutási idővel számoljatok.
bár ha egy zsolnay kávéskészletet vesztek (illetve teásat, mert ugye a németek nagy csészéből hosszúkávét isznak) az is nagyon jó ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!