Bezártam magam a szobába és nem tudok kimenni. Hogyan nyissam ki az ajtót kulcs nélkül?
A zárnak sztem sincs baja.
Hívj fel valakit a családból, akinek van még kulcsa a lakáshoz, sztem a saját kulccsal a zár működni fog, kár lenne az üveget betörni.
Másrészt ha mégsem nyílik, akkor tudtok hívni egy szakembert, és akkor már van a lakásban egy olyan személy is, aki azt beengedi a bejárati ajtón.
A katedrálüveg k@rva drága. De ha másképp nem szabadul ki, nem lesz más választás.
Próbáld meg kombinált fogóval. beteszed a kulcsot, megkeresed azt a mélységet, ahol fordítani lehet és akkor próbáld meg fogóval erősen megszorítani és elfordítani. Lehet, hogy a fogót ferdén kellene a kulcs szárára illesztened.
Az üveget csak végső esetben!
Nincs egy szomszédod, akinek lenne ilyen belső ajtóhoz való kulcsa? Az feldobhatná neked az erkélyre, vagy leengedsz egy madzagot, ráköti és felhúzod.
Próbálkozz a kulccsal. Lehet, hogy többedszerre sikerülni fog.
Vagy nézd meg a telefonkönyvben a szomszédok telefonszámát, és hívj fel valaki(ke)t. Csak laknak ott is segítőkész emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!