Redőny. Esztétikus vagy sem?
bocsesz de korán reggel, hót kómásan engem sem nagyon érdekel az hogy mikor felhúzom a redőnyt az belelóg-e az üvegbe, s így ronthat e a ház esztétikai micsodáján...
nem akartalak megbántani.
nekem az a fura ha nem látom a redőnyt...és így befolyásolni is lehet a fényviszonyokat, hogy mennyire emgedem le, és senki nem egyformán fogja...
te biztos a maslowi szükséglethierarichia csúcsán vagy h esztétikára törekszel :P
nem gúnyból mondom, ne sértődj meg csak vicc akart lenni vagy csodálkozás h vki ezzel foglalkozik. nem veszekedni jöttem ide :)
Miken fel nem tudod magad idegesíteni, még rajtam is túlteszel :D
Nálunk régen fa redőny volt. Azt nem húzhattam fel teljesen mert akkor kattant egyet aztán szólni kellett valami erősebb pasinak, hogy segítsen leszedni. Sőt volt, hogy beállt és az egyik fele lejött és átlósan keresztülszelte az ablakot. Na szerinted így szebb? :D
Aztán most műanyag van. Azt sem húzzuk fel teljesen, mert akkor nem jön le.
Különben én már megszoktam, nekem az furcsa amikor valakinek teljesen fel van húzva és úgy olyan furcsa...
De a legtöbbet nem is lehet teljesen felhúzni, ez nem olyan, hogy felhúzhatod totálba és akkor mintha nem is lenne redőny.
Egyszer eljöhetnél hozzánk, szívrohamot kapnál, mert én még az ablak feléig sem húzom fel a redőnyt. Épp hogy kilátszik az ablakból 30 cm én így szeretem, főleg télen mert olyan hangulatos és olyan amerikai feelinget ad :)
üdv. :)
Akkor ti biztos gazdagok vagytok :DDD
Én még csak fa és műanyag redőnnyel találkoztam, az alumínium biztos sokkal jobb, örülj, hogy nektek olyan van.
Ha nekem olyan tökéletes lenne biztos én is furcsállnám, hogy másoknak olyan béna kis semmi redőnyük van :D
Hát ilyen az élet...
kedves kérdező !!!!
dicsekedni jöttél ???? :DDDDDDD
a sok család mellett dolgozó anyának/apának biztos nem ez lenne a legnagyobb gondja, hogy meddig húzzák mások a redőnyt. ;)
Olvastam női lapban olvasói levelet, amikor a ráérős háziasszony a hét napjaira különböző színő portörlőkbe különböző színű fonalakkal behímezte a hét napjainak nevét, mert így könnyebben tudja ellenőrizni, hogy minden nap törölt-e port. ;)
Javaslom neked is, ha nagyon ráérsz, fog örülni a bejárónőd .....
De némi szociális munkát is végezhetnél, az legalább azt a csalóka illúziót nyújtaná, hogy nagyon jó ember vagy !!!
(nem rosszindulatból mondtam, de így érzem igaznak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!