Mennyire tartós egy MOBILHÁZ?
ezt tudom, csak félek, hogy nem élhetnék benne nagyon sokáig, mivel mégsem téglából van.
Jártatok/laktatok már ilyenben? vélemények?tapasztalatok?
07:28-as vagyok
egyik rokonom 5 évet élt ilyenben Új Zélandon.Angol gyártmányuban elektromos fűtéssel és szuper volt azt mondta. Én egyszer amikor az USA-ban voltam 4 hónapot ilyet béreltem egy ugynevezett lakókocsi parkban, ott rengetegen élnek ilyenben zömében a gyári melós réteg, jobb sokkal mint egy albérlet, az tuti.
köszi :D
és a szigetelésük úgy kb milyen? időjárást bírja az amiből építik stb? légyszi mesélj róla mert minden apró infó most nagyon fontos
15:03-as vagyok
Amiben én laktam az USA-ban az hütő-fűtő klimás volt, a fürdőben plussz pici elektromos olajradiátorral ami törölközőszárító volt egyben ilyet európában még nem láttam.Tetején napkollektoros melegvíztároló amiben volt elektromos egység is.Normál szigetelés dupla ablakok.
Itthon szuperül le szokták szigetelni ezeket,sőt még talán kis tetőt is láttam rajtuk nagyon jól barkácsolhatóak szerintem.
Én bátran vennék ha olyan helyzetben lennék hogy van telkem de nincs házam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!