Kincsesládát hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Ilyesmire gondoltam, vagy ilyen simán, vagy díszített formában, ajándékba szeretném adni. Hol tudnék ilyet venni? Dísztelent vagy díszítettet érdemes venni? Esetleg tippek, hogy mivel lehetne feldobni, esetleg belerakni?
2011. ápr. 22. 14:19
1/3 anonim 

válasza:

Kreatív hobby boltokban van sokféle faláda, ékszertartó, meg dobozka..ugyanilyenek, natúr színük van, és te festheted, díszítheted ki. A hobbyboltban ehhez is kapsz segítséget, eszközöket, van mindenféle festék, matrica hozzá. És az eladók is szakértők, én mindig tőlük kérek tanácsot, tudni fogják.
Az Árkádban van a Kesh hobbybolt (a 2. emeleten, az 1. emeleten a papírboltjuk van, nem ugyanaz a kettő), de a Westendben, Allee-ban is van Kreatív hobby nevű bolt. Ezeken a helyeken tuti találsz.
2/3 anonim 

válasza:

Auchan-be van egy külön polc az ilyesminek.Van aminek kis ablaka is van:-)
3/3 anonim 

válasza:

Ivacson vettem a mackópark bejáratánál a kitelepült árusbácsitól. :-) Párszáz Ft volt és jobban néz ki ennél a hulla-fa színűnél. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!