Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? (Tojásfestés)

Hogyan tovább? (Tojásfestés)

Figyelt kérdés

Tojást szeretnék festeni, de megakadtam. :(

A tojásokat már kifújtam, itt van a kezemben a festékpor, de nem tudom, hogyan tovább.. :(

2011. ápr. 22. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs ráírva hogy kell elkészíteni? Mert a legtöbbet vízben fel kell oldani és beletenni a tojást pár percre amíg megfogja.

Előtte lehet viasszal mintákat rajzolni rá mert azt a részt ahova viasszal rajzolsz nem fogja be a festék.

De lehet azt is hogy miután kiszedted a festékes vízből a tojásokat, utána rajzolsz rá mintákat pl. én körömlakkal csináltam, csillámosakkal :)

Vagy: festékbe rakás előtt tehetsz rá pl. falevelet, és ha így harisnyába szorítva teszed a festékbe akkor a falevél sziluettjét nem fogja be a festék tehát olyan mintájú lesz a tojás.

Érdemes még google-ben is keresgélni, én volt amelyekre arcokat rajzoltam, így:

[link]

2011. ápr. 22. 10:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2011. ápr. 22. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!