1/13 anonim válasza:
Szerintem igen!Minden pénz kérdése!
2/13 anonim válasza:
micsoda? engedélyt kell kérni arra, hogy milyen alakú házat építhetsz?
3/13 anonim válasza:
Biztos kell engedély.... de ilyen csúnya ház... esztétikai környezetszennyezés, bocs.
4/13 anonim válasza:
környezetszennyezés?? valószínű nem értem.
5/13 anonim válasza:
az alpesi stílusú házak is hasonlók, ott is leér a tető a földig, csak nem 4, hanem 2 oldalon.
6/13 anonim válasza:
Hasonló nyaralót láttam már.
Nem biztos hogy engedik hogy ilyet építs egy faluban vagy városban. Üdülőterületen talán.
Figyelembe veszik hogy bele illik e a faluképbe.
7/13 anonim válasza:
Esztétikai környezetszennyezés=ronda.
Elég sok ronda házat lehet látni a "gazdagok" lakta helyeken,ezt is biztosan engedélyezik.
8/13 anonim válasza:
"Figyelembe veszik hogy bele illik e a faluképbe."
Igen? és mi közük van hozzá ? szórakozzonak már mással .
9/13 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon nehézkes lesz, ma már minden sz*rra van valami szabály. Külterületen, kevésbé lakott részeken esélyesebb.
10/13 A kérdező kommentje:
Hát ott ahol lakom minden ház omlik össze és egy putri az egész környék.Ha most azt nézzük,hogy milyen ház illik bele a környékbe akkor max egy faházra kapok engedélyt meg egy csomó lopott roncs kocsira az udvaron :-)
2011. ápr. 18. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!