Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol tudnék órarendet szerkeszt...

Hol tudnék órarendet szerkeszteni?

Figyelt kérdés
sehol sem találok olyan oldalt amibe lehetne szerkeszteni órarendet! (órarend szerkesztő oldalon) :) kérlek segítsetek
2011. ápr. 16. 19:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Aha, nem találsz. Ha ezeket amiket leírtunk nem tudod kezelni, akkor NEM ÉRTESSZ HOZZÁ, és szerencsétlen vagy. Minek képszerkesztő, ha sima órarendet akarsz csinálni? Excel táblázatot ismered, te számítógépzseni?
2011. ápr. 24. 11:11
 12/15 anonim válasza:
Már bocsánat, de a PhotoFiltre és a PhotoFiltreStudo tökéletes(talán túlságosan is) az órarandszerkesztésre...-.-" Miért nem jó az neked?
2011. ápr. 24. 12:34
 13/15 A kérdező kommentje:
jólvan nem érdekel már szerkesztettem 7-et,és nem ilyen béna szerkesztőn!!!!
2011. ápr. 24. 21:25
 14/15 anonim válasza:
Akkor milyen szerkesztőn?^^ Kíváncsi vagyok.
2011. ápr. 25. 16:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát én is:D

Anyuci megvette neked a PS-t?:D Vagy a nagy tudományoddal meghackeltél valami oldalt, és letöltötted?:) Ha neked a photofiltre sz*r, vagy nem tudod használni, akkor tényleg nagyon szerencsétlen lehetsz:DDD

2011. ápr. 25. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!