Hol tudnék órarendet szerkeszteni?
Figyelt kérdés
sehol sem találok olyan oldalt amibe lehetne szerkeszteni órarendet! (órarend szerkesztő oldalon) :) kérlek segítsetek2011. ápr. 16. 19:22
11/15 anonim válasza:
Aha, nem találsz. Ha ezeket amiket leírtunk nem tudod kezelni, akkor NEM ÉRTESSZ HOZZÁ, és szerencsétlen vagy. Minek képszerkesztő, ha sima órarendet akarsz csinálni? Excel táblázatot ismered, te számítógépzseni?
12/15 anonim válasza:
Már bocsánat, de a PhotoFiltre és a PhotoFiltreStudo tökéletes(talán túlságosan is) az órarandszerkesztésre...-.-" Miért nem jó az neked?
13/15 A kérdező kommentje:
jólvan nem érdekel már szerkesztettem 7-et,és nem ilyen béna szerkesztőn!!!!
2011. ápr. 24. 21:25
14/15 anonim válasza:
Akkor milyen szerkesztőn?^^ Kíváncsi vagyok.
15/15 anonim válasza:
Hát én is:D
Anyuci megvette neked a PS-t?:D Vagy a nagy tudományoddal meghackeltél valami oldalt, és letöltötted?:) Ha neked a photofiltre sz*r, vagy nem tudod használni, akkor tényleg nagyon szerencsétlen lehetsz:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!