Miért baj, hogy én Újbudán szeretnék lakást venni?

Tény, hogy a gazdagabb környéknek van előnye - jobb közbiztonság, valószínűleg magának a kerületnek is több a pénze, tehát pl. jobb utak, stb.
Ha megtehetném, én is inkább a 12. kerületbe költöznék, viszont engem semmi nem vonz a 11.-be. Ha te szereted azt a kerületet, akkor költözz oda és ne foglalkozz mások véleményével!

nekem van lakásom Újbudán és imádok ott élni
éltem a XII. kerületben is, de ez a rész élhetőbb számomra

nem baj, én is imádok itt élni. minden közel van, a fontos buszok és villamosok áthaladnak a kerületen, vagy épp itt a végállomásuk. éjszaka is könnyen haza lehet jutni.
sok park, fa az utcák többségében.
a közbiztonsággal eddig semmi bajom nem volt, cigányt elvétve látok, csövik azért vannak, de koncentráltan a móricz, kelenföldi pu., és a feneketlen tó környékén. a kis csendes utcákban annyira nem bandáznak.
a 2. és a 12. kerület valóban elitebb rész, de a négyzetméter árak magasabbak. pláne a valóban elit helyeken. persze, a Margit körúton vagy a Moszkván olcsóbb, de ott a fene se venne lakást. iszonyat zajos és büdös.
én ajánlom a kerületet, igaz csak 2 éve élek itt, de nem mennék máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!