Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért baj, hogy én Újbudán...

Miért baj, hogy én Újbudán szeretnék lakást venni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a XI. kerületet és ott nézelődöm lakás ügyben. Azonban sokan mondják, hogy ilyen árban ők már inkább a XII. vagy a II. kerületben vennének, mert az "elitebbnek" számít. Ti is döntenétek ez alapján? Hogy azért vesztek ott lakást, mert az gazdag környék?
2011. ápr. 15. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Tény, hogy a gazdagabb környéknek van előnye - jobb közbiztonság, valószínűleg magának a kerületnek is több a pénze, tehát pl. jobb utak, stb.

Ha megtehetném, én is inkább a 12. kerületbe költöznék, viszont engem semmi nem vonz a 11.-be. Ha te szereted azt a kerületet, akkor költözz oda és ne foglalkozz mások véleményével!

2011. ápr. 15. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem van lakásom Újbudán és imádok ott élni

éltem a XII. kerületben is, de ez a rész élhetőbb számomra

2011. ápr. 15. 17:02
 3/4 anonim válasza:
100%
XII. szerintem öreges, szocreál, sok a lepukkant ember a Moszkván, ezen át kell csörtetned, amikor mész dolgozni, vagy bárhová. II kint van a halálban. XI kerből eljutsz a központba úgy, hogy nem kell sem cigányokon, sem csöveseken átvergődnöd magad, és elég jó a közlekedés. 28 éve XI-ben lakom, a legjobb kerület.
2011. ápr. 15. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

nem baj, én is imádok itt élni. minden közel van, a fontos buszok és villamosok áthaladnak a kerületen, vagy épp itt a végállomásuk. éjszaka is könnyen haza lehet jutni.

sok park, fa az utcák többségében.

a közbiztonsággal eddig semmi bajom nem volt, cigányt elvétve látok, csövik azért vannak, de koncentráltan a móricz, kelenföldi pu., és a feneketlen tó környékén. a kis csendes utcákban annyira nem bandáznak.

a 2. és a 12. kerület valóban elitebb rész, de a négyzetméter árak magasabbak. pláne a valóban elit helyeken. persze, a Margit körúton vagy a Moszkván olcsóbb, de ott a fene se venne lakást. iszonyat zajos és büdös.

én ajánlom a kerületet, igaz csak 2 éve élek itt, de nem mennék máshova.

2011. ápr. 15. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!