Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 13. kerület lakásvétel szempon...

13. kerület lakásvétel szempontjából milyen?

Figyelt kérdés

A Reitter,Jász, Országbíró vonzáskörzete érdekelne . Vennétek ott lakást ,lakik ott valaki ?

Írjatok ,köszönöm.

2011. ápr. 15. 05:48
 1/6 anonim ***** válasza:
A XIII. az egyik legjobban fejlődő kerület a városban, de most még egy utcán belül is különbségek vannak. Pl.a Jász utca egyik vége még putris, a másikon már modern, új házak épültek. Tehát pontosan meg kell nézni a környéket és tájékozódni a várható fejlesztésekről.
2011. ápr. 15. 08:04
 2/6 anonim válasza:
Én a Béke téren vagyok albérletben, innen nincs messze a Reitter. Hát nem tudom, mi is pont lakást szeretnénk venni, de én itt nem szeretnék, pedig a béke tér még egész jó helynek számít. És miért csak erre nézelődtök?
2011. ápr. 15. 16:48
 3/6 A kérdező kommentje:

alapvetően zuglóban szerettem volna de nincs sok pénzem és minden amellett h drága kompromisszum és megalkuvás is .

Viszont albérletben már nem akarok tovább maradni .Tehát most a sok kx@r közül próbálom a kevésbé rosszat választani. (borzató nehéz ,h jó-helyen legyen ,jó elrendezéssel, olcsón ..)

Maga a környék azt hallottam hogy fejlődik nyilván a 13ban sem mindegy akár egy hosszú utcában hogy melyik végét nézi az ember ?

Te mért nem maradnál ? közbiztonság ?vagy atmoszféra ?egyéb ?

2011. ápr. 15. 17:04
 4/6 anonim válasza:

Nekem maga a környék nem tetszik annyira, pedig tényleg nem rossz helyen van az albi. Nem azt mondom, hogy utálok itt élni, meg alapjába véve tényleg szépen fejlődik. Csak egyszerűen én már szeptember óta abban a kerületben keresgélek és annyit jártam már arra, annyira megszerettem, pláne most hogy tavaszodik. :) Szóval tudom milyen érzés keresgélni és remélni, hogy megtalálod a tökéletes otthont.

A közbiztonságról csak annyit tudok nyilatkozni, hogy még sosem volt olyan helyzet amikor félnem kellett volna vagy megtámadtak, kiraboltak, ilyesmi, szerintem nincs azzal semmi gond. Még annyit fűznék hozzá, hogy semmiképp se kapkodd el csak azért mert már nagyon szeretnél sajátot. Ha bizonytalan vagy bármi miatt, inkább nézz meg más lakásokat is, más környéket, mert nem olyan egyszerű később korrigálni. Szívesen segítek ha van még más kérdésed, akár lakásos ügyben is, legalábbis már kezdek nagy rutinra szert tenni ennyi idő után. :)

2011. ápr. 16. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi célzottan a 13. kerületben kerestünk lakást, párom itt nőtt fel, én meg itt dolgozom, és konformisták vagyunk :)

Laktam már előtte sok helyen Budapesten, szerintem éppen Angyalföld része jó, ahol kisebb bérházak vannak. Nem olyan kutyaszaros betonrengeteg mint a Leheltől befelé eső része. Mi egy megállóra lakunk befelé a Béke tértől, és szerintem nagyon jó. Villamossal 5 perc a metró, Stadionok 15, busszal az Oktogon 10, nagyon elégedett vagyok a közlekedéssel. Ok, van pár nem napon barnult alak az utcában, de normálisaknak tartok őket, pedig én mocskosul előítéletes vagyok a fajtájukkal, de hol nincsenek? A Fiastyúk utca környékével szemeztünk még nagyon, az irtó klassz még. És az ingatlanárak sincsenek még annyira elszállva a kerületben, szerintem egyáltalán nem rossz választás. (Ja, mindenki a Szabolcs utcával riogat, itt van 2 sarokra, egyszer mentem rajta végig, semmi nyolckeres nem volt benne.)

2011. ápr. 16. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Megjegyzem, a XIII. ker drágább, mint pl. Újpest.
2011. ápr. 17. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!