Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Házszámtáblát hol és milyen...

Házszámtáblát hol és milyen áron lehet csináltatni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Én karácsonyi kézműves vásárokon szoktam látni készen, többfélét is.
2011. ápr. 12. 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja, és az ára... nem emlékszem pontosan, de max 1000 ft lehet egy számjegy szerintem.

Ja, és A, B, C is van ha ikerházról van szó, vagy ilyesmi.

2011. ápr. 12. 00:19
 3/5 anonim válasza:

Házszámtáblát/ házszámot itt is lehet vásárolni: [link] polisztirol habból készült betűk/számok, bármilyen betűtípussal és méretben.

Egy 10 cm magas 2 cm vastag betű 390 Ft/db áron kapható, ez a méret általában megfelelő ilyen célra.

Remélem tudtam segíteni!

Méhész Levente

[link]

2011. ápr. 12. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
A szabványos fehér táblát rajta feketével utcanév és házszám én kb. 2500 Ft-ért csináltattam reklám felíratos cégnél. Ahol mi lakunk, ez az előírás.
2011. ápr. 12. 09:08
 5/5 anonim ***** válasza:
www.plasztikhab.hu én ezeknél csináltattam, jó lett. 4000 Ft. + postaköltség volt, utcanév + házszám, és az alapszínt a házunk cserépszínéhez választottuk dekoratív lett.
2011. ápr. 12. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!