Hol tudnék valós otthon végezhető munkát találni?
Figyelt kérdés
Rokkant vagyok, ezért csak ülő munka jöhet szóba.
Internetes, számítógépes munka nem jó.
Összeszerelési, csomagolási és hasonló munkákra gondolok.
Nem baj ha nem sokat fizet,csak valós legyen, ne ilyen átverős lehúzós.Előre nem óhajtok fizetni senkinek egy fillért sem.Ebbe a csapdába mégegyszer nem megyek bele.
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
2011. ápr. 11. 23:23
1/5 anonim válasza:
szerintem az ilyen ajanlatok mindegyike atveres. En meg senkit nem hallottam aki tenyleg vegzett volna ilyet. Bar volt regen egy ismerosom, annak az anyja diszkogomboket ragasztott otthon masodallasban.
2/5 A kérdező kommentje:
Na ugye, akkor mégiscsak van ilyen.
De tudom, nem könnyű megtalálni.....
2011. ápr. 12. 01:14
3/5 gfero válasza:
biztos hogy van de ami a netten van nagyon nagy számban átverés,sajnos.esetleg ha tudna neked valaki ajánlani egy ilyen céget egyszerűbb lenne.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez valóban jó volna.
Ha valaki ismer ilyen céget, kérem segítsen.
Köszönöm.
2011. ápr. 12. 16:48
5/5 A kérdező kommentje:
Senki nem tud segíteni?
Nagyon szomorú vagyok....:((((
2011. ápr. 18. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!