Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fel szabad menni a 10 emeletes...

Fel szabad menni a 10 emeletes panel tetejére?

Figyelt kérdés

Megtaláltam a tetőre nyíló ajtót, de be van zárva, nem sima kulccsal, hanem, egy egyelőre számomra ismeretlen szerkezettel. Szeretném felvinni a barátomat és megmutatni a kilátást. Megkérhetem a házmestert, hogy nyissa ki vagy ez elvileg tilos és csak elhajtana?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. ápr. 7. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez érdekes hogy nincs kulcsod hozzá, mert elméletileg azért vannak ott ajtók ha pl tűz van lehessen menekülni. Igazából nem tudom, hogy ki szabad e menni, mi anno barátnőmék 10emeletesének felmentünk a tetejére, és senki nem szólt érte, egy próbát megér, kérdezd meg a gondnokot, hátha ad kulcsot.
2011. ápr. 7. 14:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!(: Nem rendes zár van rajta, hanem valami fém retesz, amihez egy huzal van erősítve, ami egy csigához vezet!:D Nem mertem feszegetni, de igazad van, legegyszerűbb, ha megkérdezem az illetékest!
2011. ápr. 7. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
40%
A ház teteje nem tartózkodásra van csak rendkívüli esetben lehet használni.
2011. ápr. 7. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Én régebben többször följártam az egyetem tetejére nézelődni. ELTE TTK Déli-tömb. A Duna-partról az épület tetejéről jó messzire el lehetett onnan látni. Éjszaka is szép látvány volt. Ez az épület 7 vagy 8 emelet magas.

Az ajtó egy időben nyitva volt, aztán egyszer csak bezárták.

2011. ápr. 7. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:
77%

Én voltam már 10 emeletes tetején. Egyik rokonunk a 10.en lakik, van kulcsa az ajtóhoz és kimentünk vele a tetőre.

4 emeletes panel tetején is voltam. A tetőn pont dolgoztak és kinéztünk. Amúgy zárva lett volna az ajtó.

2011. ápr. 8. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!