Van itt aki szeret a Gobelin képeket varrni?
Én szeretem a gobelin és keresztszemes hímzéseket:)
34 N
Én is imádod gobelint varrni, csak az a problémám vele, hogy az előnyomottnak elmosódottak a szélei, így sokszor nem is tudom, milyen színnel varjam, hogy szépen mutasson.
Erre tudtok valami magoldást ajánlani?
Imádok gobelint varrni. Csak az a baj, hogy mostanában nem tellik rá anyagilag, így mindenkitől ezt kérem ajándékként.
Egyébként tudna valaki olyan céget ajánlani, akiknek "bedolgozásként" lehetne varrni mellékállásként vagy akár főállásként?
Ez egy érdekes dolog.
A gobelint varrók - és sok van belölük - teljesen oda vannak értük, külön miliárdos iparág épült ki rá.
Ezzel szemben ha gobelin értékesítésre rákeresel az interneten, mindenki csak megszabadulni akar az ösei gobelin-hagyatékától, mert nem illik egy modern lakásba sem, viszont a kutyának sem kell, hiába az odaadás, illetve a felbecsülhetetlenül sok munka...
Vagy Ti tudtok olyat, hol lehet nem aprópánzért gobelint eladni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!