Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek hol lehet jobban...

Szerintetek hol lehet jobban megélni Dániában, Svájcban vagy Norvégiában?

Figyelt kérdés
azt is kérem miért
2011. ápr. 2. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Én csak Norvégiáról tudok mondani egy-két dolgot. A havi 1 milliós kereset nem ritka, az életszínvonal nagyon jó, de azért még a norvégoknak is drága az ország.. pl 1 liter tej 500 HUF. A jogsi megszerzése kb 1 millió forint!

De mindenképp megéri ott élni. :) Tapasztalat. :)

2011. ápr. 4. 22:40
 2/4 anonim válasza:

Norvégiában a legmagasabb az életszínvonal, de annyira mások mint mi, hogy én nem érezném magam jól köztük. (Borpatikák, pelenkás óvodások, fókahús stb.)

Akkor már inkább a svédek vagy a dánok, bár a dánok nem annyira nyitottak a külföldiekre, Svédországban inkább csak a muzulmánokat nem kedvelik, de ott még nincsen olyan nagy feszültség, mint Dániában.

De a térségben a legjobb város szerintem Koppenhága.

Régebben Dániában elég volt egy állás megszerzéséhez angolul beszélni, de most már alapvető elvárás lett a dán. (Gondolom a válság miatt.)

Szóval a válaszom az, hogy nem tudom.

2011. ápr. 5. 06:56
 3/4 Blondness válasza:
Szerintem Svájcban! Földrajzilag is a legmegfelelőbb. A hegyek, a tiszta levegő. az életszínvonaluk, és a világnézetük sem az utolsó.....sőt!!
2011. ápr. 5. 09:55
 4/4 anonim ***** válasza:
A norvégokat tényleg nehéz huzamosabb ideig elviselni, nagyon mások, ingerszegények és unalmasak. Dánia sokkal élhetőbb, az idő is jobb (egyedül a szél az idegesítő, nagy hideg és sok eső viszont nincs). Dániában elvileg magasabbak a fizetések, mint Norvégiában, az árak mégis alacsonyabbak. Autót venni vagy regisztráltatni viszont tényleg horror mindkét helyen. Európai bevándorlókkal sehol sincs bajuk, csak az arabokkal/szomáliaiakkal/pakisztániakkal.
2011. ápr. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!