Idén (2011) mikor lesz a XIV. Kerületben lomtalanítás?
szia,
én szoktam figyelni az fkf honlapját ahol mindig jelzik a lomtalanítás időpontjait. Egyelőre nem találtam semmit a 2011-esről, de láttam hogy a kispest.hu-n ki van írva hogy náluk a második félévre csúszik. Ezért elképzelhető hogy Zuglóban is így lesz, mert különben már meghirdették volna!
Én találtam egy ilyet,hogy ez mennyire igaz,és vajon egész zuglóra vonatkozik-e azt nem tudom.
péntek
2011.06.17
Deák Ferenc út ‐ Petőfi u. – Zugló I – Zugló II. – Zugló III. – Zugló IV. – Zugló V. – Eötvös József út – Dózsa György út páratlan oldala – Kossuth Lajos út mindkét oldala, a Vörösmarty tértől a Dózsa György útig tartó szakaszon
05-12 10:06
Ez sajnos nem a XIV. kerület hanem Fót
Az EU elnökség miatt a második félévre tolódik sok belső kerületben a lomtalanítás, itt olvashatsz róla:
A belső kerületek vannak megnevezve, de a XIV. is érinti!
Nem marad el a lomtalanítás Budapest belső kerületeiben
2011. május 4., szerda 16:47 InfoRádió / MTI
Kinyomtatom Elküldöm Betűméret + -
Nem marad el a lomtalanítás a főváros belső kerületeiben, csak az időpontját változtatták meg a soros uniós magyar elnökség programjai és a delegációk útvonala miatt.
1
A Budapesti Városüzemeltetési Központ és a Fővárosi Közterület-fenntartó közölte, hogy a hatóságokkal és az érintett kerületi önkormányzatokkal egyeztetve módosították a munka menetrendjét: nem tavasszal, hanem ősszel gyűjtik be a lomot a belvárosban és a budai kerületekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!