Havi 80 ezerből fent tudok tartani egy albérletet
budapesten?
Figyelt kérdés
lehet az külváros is, vagy valahol kintebb, a léyeg hogy budapest környéke
mennyibe kerül ez általában? mennyire jön ki az albérlet és a reszi?
20 éves vagyok el szeretnék költözni, nem keresnék túl sokat
egyedül vajon fent tudnám tartani?
2011. ápr. 1. 16:02
1/9 anonim válasza:
Szerintem egyedül nem, főleg, ha enni is szeretnél. De mivel fiatal vagy, simán társulhatnál egyetemistákhoz, kortársakhoz, feleennyiért találnál jó helyen albit.
2011. ápr. 1. 16:06
2/9 hippolita válasza:
Felejtsd el. Én is albiba költöztem Pesten 19 évesen 40 volt egy szoba rezsivel, nemhogy egy lakás. Legkevesebb 35-40 ért kapsz külvárosban is valami lepukkantat (lakást), és akkor még hol a rezsi. Ha élni is akarsz, költözz össze valakivel.
2011. ápr. 1. 16:11
3/9 anonim válasza:
Mi debrecenben 80+rezsiért adunk ki egy lakást. Pesten gondolom még drágább, szóval nem.
2011. ápr. 1. 16:16
4/9 A kérdező kommentje:
40et fizették havonta a szobára mindennel együtt? ehhez jön a kaja és az egyéb óhaj-sóhaj?
azért kérdezem mert fogalmam sincs az árakról
bocsi
2011. ápr. 1. 16:16
5/9 anonim válasza:
50 + rezsi egy lakas= kb 90 ezer ft havonta. es meg a kaja
2011. ápr. 1. 16:21
6/9 hippolita válasza:
ja 40 ezer egy szobára egy hónapra rezsivel, mindennel. plusz kaja 30-40 ezer. Így is csak épp ki lehet jönni.
2011. ápr. 1. 16:30
7/9 A kérdező kommentje:
értem
köszi a válaszokat
2011. ápr. 1. 16:34
8/9 anonim válasza:
Egy minigarzont lehet kapsz 60ért rezsivel, de szerintem nem éri meg egy lyukban lakni szükölködve,mikor ha pl. 3-an laktok egy 2,5-3szobás tágas lakásban,akkor internettel együtt ~40ezerböl megvan a dolog. És szerintem azért joi dolog ha van kihez szólni és biztonságosabb is. Nem tudom milyen igényeid vannak,de ki lehet jonni 80-bol ha nem szórod a pénzt.
2011. ápr. 1. 17:06
9/9 anonim válasza:
Lakásra nem elég ez a pénz, mellesleg amúgy is minek dobnál ki tízezreket az ablakon?
Egy szoba 30-40-ből megvan, igaz nem vagy egyedül a lakásban.
Még így is számolj azzal, hogy nagyon szűkösen fogsz élni, 20 alatt nem nagyon tudsz kajálni, 10 a bérlet, már 70 ezernél tartunk, és még nem vettél ruhát, nem voltál beteg, nem voltál bulizni, nincsenek tisztálkodószereid, nem látogattad meg a szüleid, nem vettél senkinek szülinapi/karácsonyi ajándékot, stb. 80 ezer nagyjából a létminimumra elég.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!