El lehet valahogyan "tüntetni" a kis bolyhokat a melegítőről (nadrágról)?
Figyelt kérdés
Az egyik melegítőm nagyon kibolyhosodott,pedig nem is régi,és ráadásul nem is volt olcsó,de így nagyon ronda. Nem gondoltam,hogy ez ilyen anyag. Mit lehet vele csinálni?2011. márc. 31. 10:44
1/8 anonim válasza:
Van ilyen boholytalanító készülék, de borotvával is le lehet szedni.
2/8 anonim válasza:
DM-ben lehet kapni ilyen kis szerkentyűt, ami boholytalanít. Nekem van olyanom, és jó. Pl nekem a kötött kardigánokon, pulcsikon a bolyhokat nagyon jó leszedi. Elemmel megy, és végülis levágja azt, ami "kilóg".
4/8 A kérdező kommentje:
Hú,köszönöm a gyors válaszokat. :) Csak még egy kérdés,mennyibe kerül az a készülék?
2011. márc. 31. 10:56
5/8 anonim válasza:
Sokkal egyszerübb és olcsóbb, ha eldobható borotvát veszel és azzal leborotválod. (A készülék is ugyanezt csinálja, csak sokkal drágábban)
6/8 A kérdező kommentje:
Oké,köszi! :)
2011. márc. 31. 11:23
7/8 anonim válasza:
6-800 forintért már kapsz elemes bolyhtalanítót.
8/8 anonim válasza:
Én 1200-ért vettem a DM-ben kb 2 éve. Nem hiszem, hogy azóta annyira megdrágult volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!