Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyit érne kb? (ingatlan)

Mennyit érne kb? (ingatlan)

Figyelt kérdés

Egy két épeültes ingatlanról van szó.Kis településen de közel a nagyvároshoz.A nagyobb épületben 3szoba a kicsben 2 szoba van +konyha,fürdő stb.

A házak bizonyos szempontból felújításra szorulnak főleg beltérileg így eladhatatlan szinte annyiért amennyiért a kiértékelő felmérte.De úgy gondolom a feléért minimum eladható mégha felújításra szorul is.Nagy telek 2épülettel.

Ki mit gondol?Tudom ez így látatlan nem is szeretnék nagy összegeket hallani így ezen adatok alapján vagyok kíváncsi kinek mi az az összeg ami eszébe jut?

2011. márc. 24. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb 9 millió
2011. márc. 24. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék még tippelni sem. Nem mindegy az sem, hogy melyik nagyvároshoz van közel és mennyire. Az öt szobából sem lehet szerintem kiindulni, mert attól még lehet, hogy csak 120 m2-es a két ház de az is lehet, hogy 180 négyzetméter. Az is számítana, hogy milyen közművek vannak rajta, és nem utolsó sorban a telek nagysága is fontos informácíó lenne ahhoz, hogy legalább tippelni lehessen az értékére.
2011. márc. 24. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Én bátor voltam,és tippeltem,hogy legalább valaki elkezdje,bár én is tudom,hogy sok információ hiányzik még a tippeléshez,de úgy voltam vele,ha az összeg alacsony,akkor a kérdező odaírja felháborodva,de hát 200 nm-es a két épület együttvéve,sokkal többet ér!:D
2011. márc. 24. 14:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Nos a felértékelése 12 millió volt kb de én ennek a felét gondoltam amiért még ellehet adni.

Minden be van vezetve,Bp től nem messze van egyébként.

A terület nagysága 1800 m² de ennek a 60-70%éka a kert.

Sokat kell áldozni,átalakítani annak ha vki megveszi de úgy gondolom a feléért még bőven ellehet adni.Az első válaszoló máris többet írt mint amire számítottam.:)

2011. márc. 24. 15:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Az igaz h sokat érne de csak papíron mert ugye kevés a vevő és senki nem venné meg nagy összegért.

Így valahogy kevésbé elrugaszkodott és nagyon reális összegekre lennék kíváncsi mennyi az amit még megéri elkérni érte.Amiből esetleg később még profitálni lehet valamit.

2011. márc. 24. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
hol?
2011. márc. 24. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!