Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tud -e vki ajánlani Bp-n...

Elf01 kérdése:

Tud -e vki ajánlani Bp-n olcsó szálláshelyet néhány éjszakára? Érdekel magánszálláshely, zimmer frei, panzió stb a lényeg, hogy 5eFt alatt legyen /éj. És ha lehet lehetőleg ne Bp legszélén.

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
10 ezer alatt nem nagyon van szallas.
2011. márc. 23. 23:13
 2/10 anonim ***** válasza:

hm. sztem max valami ifjúsági tömegszálló vagy kolesz ilyen olcsó.

egy éjszakára én pl megalszok bárhol, a lényeg, h legyen zuhanyzó, wc, meg áram 5m-es körzetben :D

így ha külföldre megyünk egy hétvégi kiruccanásra, legalább nem a szállás miatt drága, és többet költhetünk az igazán fontos dolgokra :D

találtam egy ilyet: [link]

egyébként mi célból látogatod meg székesfővárosunkat, ha szabad érdeklődnöm? formális vagy informális időtöltés? :D

2011. márc. 23. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:

A legolcsóbb, ha kempingezel:

[link]

De gondolom fázós vagy...

2011. márc. 24. 06:16
 4/10 A kérdező kommentje:
A kemping nem jó, egyedül megyek munkaügyben, de nem hiszem el hogy ott nincsenek pl családi házak ahol szoba kiadó pár ezer Ft-ért. Ha mást nem találok nem akkor 1 hónapra kiveszek egy szobát albérletbe 15-20eFt ért.
2011. márc. 24. 09:38
 5/10 anonim ***** válasza:

A Pannónia kollégiumban vannak vendégszobák, amit egész olcsón ki tudsz venni, és csak 2 megálló a Nyugatitól.

[link]

Amíg én is kollégista voltam (csak másik kollégiumban, ahol nem volt vendégszoba), ha a szüleim meglátogattak, mindig ott aludtak, állítólag okés a szállás.

2011. márc. 24. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:
1 honapra 15 -20 ezerert szobat? Budapesten???? hahahaha keress nekem is. par napr senki nem ad ki semmit. kaucio kell
2011. márc. 24. 14:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Kaukcio nélkül 15eFt-ért kiadó szoba van sok. Alberlet.hu-n tudsz keresgélni.

[link]

Ez is jó lenne csak azt írják 2-3 fős szobák vannak. Tehát lehet hogy 2 ágyért kéne fizetnem.

2011. márc. 24. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:
koszi. 15 ezer ft rezsi nelkul,most kerdeztem. tehat 1 honap kb 35-re jon ki
2011. márc. 24. 14:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát nyilván + rezsi. Nem is korlátlan víz meg áramhasználattal :)
2011. márc. 24. 14:53
 10/10 A kérdező kommentje:

A jelenlegi befutó :

[link]

3500Ft/éj szoba.

7 naptól pedig 2090Ft.

Na ezt überelje valaki :)

2011. márc. 24. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!