Mit tegyek rá, hogy ne csússzon?
Valószínűnek tartom,hogy az előző idióta tulajdonos egy fürdőszobába való járólapot rakott le oda is, mert hogy olcsó volt. Igen, sajnos az PEI 3-as és csak a fürdőbe való, máshova nem nagyon.Viszont nem nagyon lehet csinálni vele semmit, létezik a tapadóhíd nevű anyag, amit arra használnak,hogy ha lapra lapot akarnak burkolni. Megmarja a felületet,hogy tapadjon rá a ragasztó és az új lap,de ezt csakis burkolóval kéne megbeszélni.
Léteznek csúszásmentesító alul ragadós tépőzáras felületű ragasztócsíkok, amit a lépcsőkre raknak, de ide ez meg sok szerintem.
Olyat lehetne esetleg,bár nem hiszem, hogy kivitelezhető, megvágni a lapokat.
Ugyanis úgy is szoktak pl. zuhanykabinok alját burkolni,hogy a lapokat felvágják sok kis darabra, kifugázzák és ezáltal kap csúszásmentességet.
A 17,24-es vagyok!
D: D: És nem vagyok idióta, ezt kikérem magamnak! Könyvelő vagyok!
Az egyik ügyfelem volt fenn Pesten, utánajárt a dolognak, mert azon gondolkodott, hogy egy ilyen gépet vásárol azért, mert valóban nagyon sok ember több száz m2 járólappal burkolta a lakásukat, és a gyerekek, idősek állandóan elcsúsznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!