Én egy nyáron használtam csak egy táborban. Hát borzalmas volt, a hét második felében már fájt a vastagbelem, mert egyszerűen nem volt gusztusom beülni a vécére. Hihetetlen bűz volt, legyek mindenfele. Brrr.
2011. márc. 21. 22:00
12/21 anonim válasza:
Kizárt, a gondolat is taszít, nemhogy önszántamból használjam..
2011. márc. 21. 22:03
13/21 anonim válasza:
Nem emlékszem, hogy lett volna valamikor pottyantósunk, pedig vidéki vagyok.
Az első pottyantós budival a '70-es években találkoztam Pesten a VII. kerületben!
:)
2011. márc. 21. 22:05
14/21 anonim válasza:
Ha kint van a város másik felén a "mézga kerted" akkor mit csinálnál? Haza futnál v bemennél a legközelebbi csehóba? Ott is van légy, bűz. SŐt ott néha nagyobb undorral rottyantanál mint a saját budidba. Nem szabad ennyire finnyásnsk lenni!
2011. márc. 21. 22:12
15/21 anonim válasza:
Nem értem a példádat, talán túl pesti vagyok.
2011. márc. 21. 22:19
16/21 anonim válasza:
Hát igen!! Egy városi "ficsúrnak" ezt nehéz megérteni.
Semmi baj nincs ezzel!
2011. márc. 21. 23:11
17/21 anonim válasza:
Szerintem sincs. Akkor ezt megbeszéltük.
2011. márc. 21. 23:20
18/21 anonim válasza:
Most olvasom h otthoni budiról volt szó. Sajnos így eltértünk a kérdésről, csak néhányan arról viszolyogtak h semmi képp sem, meg bűz, meg legyek, meg,fertőzés.Sajna engem is bevittek az erdőbe ezek a válaszok és azért írtam a mézgáról.
2011. márc. 21. 23:23
19/21 anonim válasza:
Ha megtapasztaltátok volna a bulgáriai guggolós pottyantókat,nagyobb becsben tartanátok a hazai budikat.:))
Mit nem adtam volna akkor, ha egy deszka ülőkére tehettem volna a fenekem...
a kérdésre, nem ,nálunk nincs ilyen, de, ha véletlenül
falura vetődöm és szükségen van rá,hát legyen.
jobb, mint guggolva lef*sni a bokám.
2011. márc. 22. 10:02
20/21 anonim válasza:
Használunk.De nem arra,amire szokták.
Sajnos melléképületünk nincs,így a lomtár a kerti budi(soha nem volt használva teljesen új)Minden van benne:építkezésből kimaradt faanyag meg amolyan jó lesz az még valamire dolgok.
A rendes értelemben valószínű,soha nem fogjuk használni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!