Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért van Magyarországon...

Miért van Magyarországon ilyen sok kínai?

Figyelt kérdés
Akárhová megyek látok kínait miért vannak ilyen sokan az országunkban?Talán el akarják foglalni Magyarországot?(Nem vagyok hungarysta csak egyre jobban idegesít)
2011. márc. 16. 19:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert idejöttek! Otthon már túl sokan vannak itt meg lehet bizniszelni egyébként nem csak itt vannak sokan minden nagyvárosban külföldön is külön kínai negyedek vannak. Nem akarnak ezek elfoglalni semmit. És inkább ők mint a cigányok. Igaz a kínaiak is lelakják a környezetüket de ők legalább nem ütnek agyon ha rájuk förmedsz és rendreutasítod őket.
2011. márc. 16. 19:40
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Mert mindenhol ilyen sok kínai van :) Miért pont Magyarország lenne kivétel?

(megjegyzem a hungarista szó magyarul i-vel írandó - ne haragudj, de y-nal leírva nagyon fájt...)

2011. márc. 16. 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Költözz Miskolcra, akkor majd a cigók fognak idegesíteni.
2011. márc. 16. 20:01
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Én bírom a kínaiakat meg a kínai kaját is. Engem nem zavar. És pl. meg lehet nézni a különbséget, ha bemegy valaki egy kínai kajáldába, boltba, akkor ők mosolyognak és segítőkészek, míg egy magyar eladónál örülsz, ha egyáltalán jól érthetően visszaköszön.
2011. márc. 16. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Én pl. egyáltalán nem tapasztaltam, hogy sok lenne a kínai Magyarországon.

Mondjuk én nem Budapesten élek, hanem egy másik nagyvárosban. De itt még szinte soha nem láttam kínait.

2011. márc. 16. 20:35
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

én is azt mondom, h inkább sárgák mint cigók.

engem még sosem bántott kínai, mindig kedvesek, normálisak. a ruháikat nem szeretem, mert közönségesek és rossz minőségűek, de a kajájukkal nincs semmi bajom.

tény, h iszonyat komoly a kínai maffia Magyarországon, de ameddig engem békén hagynak és csak egymást kaszabolják le, addig azt mondom, h kicserélném kínaira ezt a halom bodzaszedőt...

elfoglalni egészen más nép szeretné az országot, de abba inkább nem megyek bele.

2011. márc. 16. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Jól érzik magukat. Otthon senkik se lennének, itt meg ők a császárok.
2011. márc. 16. 20:48
 8/12 A kérdező kommentje:
kedves 3. Miskolcra járok suliba és tudom sok a cigány és utálom is őket. xD
2011. márc. 17. 14:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Kedves 20:47 kíváncsi vagyok melyik az a másik ország pls. mond el remélem nem a Lengyelek=)
2011. márc. 17. 14:34
 10/12 anonim ***** válasza:

jaj de vicces vagy, kedves kérdező. ha ennyiből nem jössz rá, hogy kire gondolok, akkor kár erről beszélgetni.

de az általam gondoltak helyett inkább azt mondom, h lengyelek :D

2011. márc. 18. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!