Hol tudom SOS-ben eladni a Hugo Boss kabátomat?
Figyelt kérdés
Van egy eredeti váci utcában vásárolt Hugo Boss kabátom számlával mindennel együtt. Egyetlen egyszer 2 éve volt rajtam azóta sajnos kinőttem.... Hol tudnám eladni Budapesten minnél hamarabb? Használt ruhás van aki beveszi? Holnapra kéne a pénz.... szóval vatera meg ilyenek nem jöhetnek számításba...2011. márc. 15. 17:14
1/4 anonim válasza:
Ilyen gyorsan most sehol, mert ma ünnep van. De ha holnapra kell, esetleg bizományiba beviheted, hátha adnak érte valamit. Utána ha kiváltod, teszveszre tedd fel, hátha elkel.
3/4 A kérdező kommentje:
Férfi Hugo Boss Black 54es méret bézs színű 2/3 os elegáns kabát. Számlája is megvan.
2011. márc. 17. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!