A poratkák mászkálnak?
"Soha nem hallottak poratkákról"
Fekete lyukakról sem hallottak, azok is friss teremtmények?
"még sem volt semmi bajuk"
Na persze. Azért, mert 60 év elteltével csak a fontosra emlékeznek, csak a szerelemről és a háborúról mesélnek, nem jelenti, hogy nem viszkedtek.. Te sem fogsz arról mesélni az unokáidnak, hogy bezzeg a mobilodon rendszeresen beragadt az 5-ös gomb! Legalábbis remélem gyűjtesz ennél fontosabb élményt is! ;)
Köszi, utolsó, legalább jót nevettem.:-)
Oké, poratkák letudva, majd fürdök meg szellőztetek (ne úgy értsd, hogy nem tettem eddig ),
de az ágyi poloskás válaszoló betette a fülembe a poloskát :(
Nehogy kidobd az ágyadat!MINDEN ágyban vannak poratkák....
Porszívóval csak egy nagyon kis részét tudjuk kiszedni,a poratkára specializálódott gépekkel pedig egy picit többet,de semmivel sem lehet teljesen megszüntetni.
Én úgy tudom,hogy a poratka kakijában megtalálható fehérjére vagyunk allergiásak(már aki).
Ágy poloska...ha arról akartok nézni videót,a jutyúbba(direkt nem írom normálisan,nem szeretném,ha kitiltanának innen reklámozásért).Tehát oda írjátok be,hogy 'bedbug'...az az angol nevük,azok szabad szemmel láthatók,vért szívnak,azzal táplálkoznak.Sok ember forgolódik éccaka,és ha a bedbug éppen falatozik belőlünk,akkor agyon nyomhatjuk fordulás közben(nem érezni,ahogy szívja a vérünket),és emiatt szétnyomódik a lepedőn,összevérezve azt.Így könnyen rá lehet jönni,hogy társaságunk van,nem vagyunk egyedül.:-)
Sötétben jön elő a gazember,és elindul kajálni(szívni a vérünket).Nappal a falak repedéseiben húzódik meg,ezért világosban nagyon nehéz őket megtalálni,és viszonylag gyors mozgásuk van.Ki lehet őket irtani,de az irtó embernek számos alkalommal vissza kell mennie a helyszínre irtani újra.Könnyen szaporodnak.Zegzugokban is nagyon könnyen megbújnak.Bárki vérét szivesen szívják,függetlenül attól,hogy tiszta /koszos,nem válogat.
Sok ember nem tudja,de ha vásárol egy használt bútordarabot,és hazaviszi,előfordulhat,hogy abban bújnak meg ezek a szörnyek.Ritkábban,de az is előfordul,hogy ha új bútort vesz valaki,abban is benne vannak.Nem könnyű megszabadullni a gonoszoktól.
Viszont a poratkát szabad szemmel nem lehet észrevenni.És érezni sem fogod,amikor mászkál rajtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!