Miért ilyen nyomasztó?
Figyelt kérdés
a szüleimmel most költöztünk egy nagyon öreg házba, kívülről a ház szép nagy mert 2 szintes,de belül nyomasztó annak ellenére hogy teljesen fel van újítva, este már a szobámból se nagyon merek kimenni a pincébe meg még nap közben se megyek le, nem értem hogy miért van ilyen hangulata a háznak
16/L
2011. márc. 11. 21:57
1/7 anonim válasza:
Nem a háznak van ilyen hangulata,hanem neked, Nem szoktad még meg,és nem "laktátok" be. Ha berendezitek otthonosan,akkor nem lesz nyomasztó.
2/7 anonim válasza:
Idővel hidd el hangulatosabbnak fogod találni és megszokod. Dobjátok fel virágokkal, színes párnákkal, takarókkal stb. :)
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a falszínek vannak rád nyomasztó hatással, de csak tipp. Vagy nincs elég fény a házban.
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy hallottál valamit a házról, történt ott valami?
az is lehet, hogy egy hasonló korú/kinézetű épületről láttál pár rémtörténetet és ez befolyásol.
5/7 anonim válasza:
Kicsit bővebb leírást kérhetünk? Esetleg kicsik, szűkek a helyiségek, nincs elég fény?
6/7 A kérdező kommentje:
a szobák nagyok, fény az jut be rendesen (nagyok az ablakok), a szomszéd mesélte hogy a háború után a ház félig leégett és egy ember meghalt a tűz miatt
2011. márc. 12. 07:54
7/7 anonim válasza:
Vagy emiatt a sztori miatt, vagy valami belső oka lehet...én egy időben nem mertem a szobám közelébe sem menni, és nem tudtam mitől félek. Bár a szobám kicsit komor (színre és berendezésre is) de eddig sosem zavart. Aztán anyuval beszélgettem, és rájöttem, saját magamtól félek. Azóta megint nyugodtan alszom a szobámban, bár azt tervezem, átfestem valami nyugtatóbb színre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!